لطفا برای در خواست جلسه نمایش نرم افزارهای طرح اندیشان پویا اطلاعات فرم زیر را تكمیل كنید تا در اسرع وقت جهت هماهنگی های بعدی با شما تماس گرفته شود.
با توجه به تعدد نرم افزارهای حسابداری، امروزه برای انتخاب یک نرم افزار حسابداری مناسب باید نکات زیادی را مدنظر قرار دهیم چرا که قلب تپنده یک کسب و کار موفق نرم افزار حسابداری آن محسوب می شود.
آنچه در ادامه خواهید خواند.
اول از همه مهمترین نکتهای که باید به آن توجه کنید این است که حتما از افراد باتجربه و کارکشته در این زمینه کمک بگیرید و از آنها بخواهید تا مشاورههای لازم را به شما ارائه دهند سپس این نکته را در نظر بگیرید که هدف شما برای کسب و کارتان چه زمانی محقق خواهد شد؟ آیا هدف شما کوتاه مدت است یا بلند مدت؟ در چند سال آینده چه میزان رشدی را برای کسب و کار خودتان در نظر گرفتهاید؟ تا قبل از اقدام به خرید نرم افزارهای حسابداری حتما به این سوالات پاسخ دهید تا در آینده برای آپدیت نرم افزارتان و افزودن قابلیتهای جدید به آن مشمول هزینههای زیاد نشوید.
معرفی نرم افزار: نرم افزار وصول و مطالبات
و در آخر حتما نیازها و انتظاراتی که از نرم افزار حسابداریتان دارید را مطرح کنید و مطابق با آن نرم افزار را تهیه کنید؛ همچنین میتوانید با بخش امور مالی شرکتتان نیز مشورتی در این زمینه داشته باشید تا بتوانید بهترین انتخاب را انجام دهید.
رعایت نکات زیر در رابطه با نرم افزارهای حسابداری امریست اجباری که باید قبل از خرید به آنها توجه ویژهای داشته باشید، چراکه بعد از خرید با آنها مدت زیادی کار خواهید داشت.
1)پایههای نرم افزار حسابداری شما باید محکم باشد و این پایهها را برنامهنویسان آن نرم افزار تشکیل میدهند، هرچه تیم توسعهدهنده آن نرم افزار حسابداری قوی باشند قطعا نرم افزاری که به دست شما رسیده قویتر خواهد بود و کمتر شما را اذیت خواهد کرد. اگر تیم توسعهدهنده نرم افزار به خوبی روی نرم افزار کار نکرده باشند شاید حتی در آینده و در هیاهوی پیشرفت کارهایتان مجبور شوید به یکباره نرم افزار خود را تغییر دهید.
2)نصب و راهاندازی ساده در کنار رابط کاربری ساده و شیک؛ در درجه اول نرم افزار را وقتی میخواهید نصب کنید نباید نصب آن سخت باشد به طوری که بخواهید از کسی برای نصب آن کمک بگیرید؛ نرم افزارهایی در بازار هستند که علیرغم نصب سخت یک پک آموزش استفاده و نصب در کنار آنها قرار دارد که میتوانید از آنها استفاده کنید. مسئله بعدی رابط کاربری ساده است، هرچه رابط کاربری نرم افزار شما سادهتر باشد و در عین حال جذابیت بصری زیادی داشته باشد شما بیشتر راغب خواهید بود تا با آن نرم افزار کار کنید.
3)برای دسترسی به دادههای نرم افزار حسابداری انبار، سطوح دسترسی مختلفی باید تعریف کنید به طوری که هر شخصی نتواند به تمامی دادهها و اطلاعات دسترسی داشته باشد، نرم افزار حسابداری مناسب، نرم افزاریست که امکان سطحبندی دسترسی به دادهها را به شما بدهد تا یک کارمند نتواند به اندازه یک مدیر به دادهها دسترسی داشته باشد. این نکته از جمله نکات بسیار مهم در رابطه با نرم افزارهای حسابداریست.
4)با رشد تکنولوژی شاهد آن هستیم که امروزه نرم افزارهای کامپیوتری قادرند تا با سایر نرم افزارها و سختافزارهای مختلف ارتباط برقرار کنند، نرم افزارهای حسابداری نیز از این قاعده مستثنی نیستند و رعایت این نکته هنگام خرید آنها بسیار مهم است چرا که ممکن است در آینده بخواهید نرم افزار حسابداری خودتان را به یک گجت سختافزاری متصل نمایید، پس حتما نرم افزار حسابداری شما باید از این قابلیت پشتیبانی کند و اگر هم این قابلیت را ندارد باید امکان گسترش نرم افزار و افزودن قابلیتهای جدید به صورت ماژولها یا سایر موارد را داشته باشد تا در آینده شما به مشکل نخورید و با پیشرفت تکنولوژی هم بتوانید پیشرفت کنید.
5)نکته مهم دیگری که باید بدانید این است که حتما دید شما برای خرید یک نرم افزار حسابداری فروش دیدی بلندمدت باشد و اهداف آتی سازمانتان را همیشه باید مد نظر داشته باشید، آن نرم افزار علاوه بر اینکه باید بتواند نیازهای فعلی کسب و کار شما را برآورده کند باید بتواند نیازهایی که ممکن است در آینده بوجود بیاید را نیز برآورده کند.
6)فرض کنید شما نرم افزار را تهیه کردید و پس از گذشت مدتی به مشکلی خوردید و یا خواستید قابلیت جدید را به نرم افزارتان اضافه کنید، این برای رونق کسب و کارتان بسیار مهم است اما پشتیبانی نرم افزار پاسخگویی مناسب ندارد و یا خدمات پس از فروش آن تیم، تعریف چندانی ندارد، آن وقت شما هیچ کاری از دستتان بر نمیآید به جز تغییر نرم افزارتان که ممکن است ضربه بدی به کسب و کار شما بزند. پس حتما توجه داشته باشید که خدمات پس از فروش، پشتیبانی و مرکز آموزش قوی پشت نرم افزار حسابداری شما باشد.
در مورد گزینه اول باید به این نکته توجه کنید که خود نرم افزار باید قابلیت تهیه نسخه پشتیبان به صورت خودکار را داشته باشد که اگر اپراتور نرم افزار به هر دلیل نسخه پشتیبانی تهیه نکرده بود و دادهها از دست رفتند، نرم افزار این کار را انجام داده باشد؛ به این ترتیب هیچ وقت دادههای شما از بین نمیروند
در مورد دوم باید به این نکته توجه کنید امنیت نرم افزار حسابداری که تهیه میکنید تضمین شده باشد و از امنیت بالایی برخوردار باشد تا با هک شدن بتواند مقابله کند، به این ترتیب دادهها و اطلاعات شما همیشه امن خواهند بود.
معرفی نرم افزار: نرم افزار خزانه داری