close
ارتباط با ما
اطلاعات تماس اطلاعات تماس
  • پشتیبانی
  • ٨٨٥٣٢٩٧٩-٠٢١
  • ٨٨٥٣٢٩٨٠-٠٢١
  • ٨٨٥٣٢٩٨١-٠٢١
  • ٨٨٥٣٢٩٨٢-٠٢١
ایمیل منتظر نظرات و پيشنهادات ارزشمند شما هستيم
close

درخواست جلسه نمایش نرم افزارها

لطفا برای در خواست جلسه نمایش نرم افزارهای طرح اندیشان پویا اطلاعات فرم زیر را تكمیل كنید تا در اسرع وقت جهت هماهنگی های بعدی با شما تماس گرفته شود.

تعریف ورشکستگی و انواع آن

تعریف ورشکستگی و انواع آن

انواع ورشکستگی

شرکت‌ها و کسب و کارهای زیادی هستند که توسط تاجران و سرمایه‌داران زیادی تاسیس ‌می‌شوند اما به دلایل زیادی پس از گذشت زمان ممکن است نتوانند به درستی به کار خود ادامه دهند و از ادامه کار باز ‌می‌مانند. این شرکت‌ها بدهی‌های زیادی به بار ‌می‌آورند و تاجران آن‌ها باید هزینه‌های بسیاری از جیب بگذارند تا جبران خسارات شود، اما گاهی هزینه‌ها آن قدر زیاد است که نمی‌توانند به راحتی آنها را پرداخت کنند و از نظر قضایی دچار مشکل ‌می‌شوند. در این مقاله ‌می‌خواهیم معنای دقیق ورشکستگی و توضیحاتی درباره آن را برایتان بازگو کنیم.

معرفی نرم افزار: نرم‌افزار حسابداری فروش

ورشکستگی چیست؟

در لغت به تاجری درمانده که نمی‌تواند بدهی‌های خود را پرداخت کند ورشکسته و به اتفاقاتی که ‌می‌افتد و باعث مشکلات زیادی برای او ‌می‌شود ورشکستگی ‌می‌گویند. از نظر حقوقی هم ورشکستگی به معنای این است که شخصی نتواند بدهی‌های بسیار زیاد خود را پرداخت کند و طلبکاران زیادی از او مبالغ هنگفتی درخواست کنند. فرد ورشکسته فقط تاجر کسب و کار است و شریکان و مدیران شرکت با این نام خوانده نمی‌شوند.

ورشکستگی چیست؟

چگونه اعلام ورشکستگی کنیم؟

ورشکستگی باید از طریق دادگاه اعلام شود و پس از اینکه یک تاجر و یا طلبکاران او به مراجع قضایی مراجعه کنند پیگیری‌های لازم برای مشخص شدن ورشکستگی انجام ‌می‌شود و هر طلبکاری که بتواند زودتر شکایت کند ‌می‌تواند سریع تر هزینه طلبکاری خود را دریافت کند.

معرفی نرم افزار: نرم افزار حقوق و دستمزد

انواع ورشکستگی

انواع ورشکستگی مانند ورشکستگی عادی به این صورت است که طبق ماده ۴۱۲ قانون اساسی کسی که سه روز پس از اینکه متوجه شود دیگر توانایی پرداخت بدهی‌ها و هزینه‌های خود را ندارد به دادگاه مراجعه کند و اظهار ورشکسته شدن نماید ورشکسته عادی نام دارد. این شخص باید کلیه اموال و صورت حساب‌ها و مطالبات خود را در اختیار دستگاه قضایی قرار دهد و این مورد بیشتر به دلیل عدم حمایت دولت از تاجران داخلی صورت ‌می‌گیرد و باعث ‌می‌شود نتوانند هزینه‌ها را پرداخت کنند و موظف هستند اعلام ورشکستگی کنند تا از اتفاقات بدتر جلوگیری شود.

انواع ورشکستگی

ورشکستگی دیگر نوعی است که به دلیل مقصر بودن تاجر اتفاق ‌می‌افتد و بدلیل نادانی‌ها و کارهای اشتباهی که تاجر انجام ‌می‌دهد باعث ‌می‌شود که دادگاه خود تاجر را مقصر بشمرد و یکی از دلایل آن مخارج بیش از حدی است که تاجر انجام ‌می‌داده و قبل از ورشکستگی بیش از مبلغی که بدست ‌می‌آورده را خرج ‌می‌کرده. در این صورت ‌می‌گویند تاجر مقصر است. برنامه ریزی نداشته و به همین دلیل ورشکسته شده است.

معرفی نرم افزار: نرم افزار وصول و مطالبات

یا اینکه مشخص شود تاجر مبالغ هنگفتی را برای یک معامله پرداخت کرده و این معامله هیچ سودی برای وی نداشته است. این هم ‌می‌تواند موجب ورشکسته شدن زود هنگام شود زیرا معاملات با پرداخت هزینه‌های بسیار بالایی انجام ‌می‌شوند و اینکه تاجر طلب یکی از طلبکاران خود را زودتر از بقیه داده باشد و آن طلب آنقدر زیاد باشد که تاجر ورشکسته شود.

نوع دیگر ورشکستگی، ورشکسته شدن بر اساس تقلب است که تاجر تمارض ‌می‌کند و اتفاقاتی را اعلام ‌می‌دارد تا نشان دهد ورشکسته شده در صورتی این چنین نیست و دادگاه پس از انجام مراحل مختلف و بررسی‌های لازم متوجه این تقلب ‌می‌شود و او را جریمه ‌می‌کند. تاجر برای اینکه نشان دهد ورشکسته شده مدارک بسیار زیادی را جمع آوری ‌می‌کند و در اختیار دادگاه قرار ‌می‌دهد اما همه آنها جعلی هستند و این بسیار به ضرر تاجر تمام ‌می‌شود و هیچ نفعی از این کار نمی‌برد.

نحوه اعلام ورشکستگی در دادگاه

اعلام ورشکستگی ‌می‌تواند از طریق خود تاجر باشد و یا طلبکارانی که از او شکایت ‌می‌کنند. همچنین دادستان هم ‌می‌تواند با داشتن مدارک مشخص اعلام ورشکستگی فرد را تایید کند. مدارکی که در دادگاه وجود دارد اعم از چک‌های برگشتی یا سفته‌ها و یا معاملاتی که هیچ هزینه‌ای برای آن‌ها توسط تاجر پرداخت نشده و تعداد زیادی طلبکار که هر روز شکایت ‌می‌کنند باعث ‌می‌شود ثبت ورشکسته شدن به راحتی انجام شود.

پس از اینکه دادگاه مدارک لازم را دریافت کند طی تحقیقاتی از این موضوع مطمئن ‌می‌شود و اگر مدارک جعلی نباشند اعلام می‌دارد که تاجر ورشکسته است و شرایط و قوانینی برای او در نظر می‌گیرد که باید به همه آن‌ها توجه کند و هیچ خطایی از او سر نزند.

معرفی نرم افزار: نرم افزار خرید و تدارکات

نحوه اعلام ورشکستگی در دادگاه

صدور حکم ورشکستگی و آثار آن بر فرد و طلبکاران

پس از اینکه ورشکستگی از دادگاه اعلام شود تاجر حق انجام هیچ معامله و خرید و فروشی را تا اطلاع ثانوی ندارد و ‌نمی‌تواند در هیچ زمینه‌ای معامله کند. او حق ندارد اموال خود را بفروشد و هیچ پولی در حساب او باشد و تما‌می‌حقوق و پول‌هایی که دارد در اختیار دولت قرار می‌گیرد تا حساب طلبکاران مشخص شود‌.

طلبکاران هم وظیفه دارند همگی دست به دست هم دهند و به شکل گروهی مدعی طلب خود شوند و در این بین تاجر حق هیچ نظری ندارد و فقط باید از دستورات پیروی کند و این را بداند که خودش حق صحبت ندارد و فقط وکیل او ‌می‌تواند اظهارات خود را برای دفاع از وی و یا در دادگاه اعلام دارد.

برچندوقت یکبار برای رسیدگی به امور ورشکستگی و حساب طلبکاران دادگاهی برگزار ‌می‌شود تا با توجه به دارایی تاجر طلب آن‌ها پرداخت شود و مهلت کمی به او برای پرداخت بدهی داده ‌می‌شود و اگر تاجر نتواند طلب افراد طلبکار را بدهد باید جریمه‌های سنگینی را به جان بخرد که یکی از آن‌ها زندان است و مشخص نیست زمان آن چقدر باشد و بستگی به میزان بدهی مشخص ‌می‌شود.

یکی از بدترین آثاری که ورشکستگی یک تاجر روی طلبکاران خود ‌می‌گذارد این است که فرد طلبکار سرمایه بسیار زیادی را از دست داده و هیچ سودی از آن دریافت نکرده و باید پیگیری‌های زیادی برای بدست آوردن سرمایه خود انجام دهد که وقت زیادی از او ‌می‌گیرد و بیشتر اوقات طلبکاران نمی‌توانند هیچ مبلغی دریافت کنند.

نرم افزار های کاربردی

نرم افزار حسابداری انبار امکان ارزش گذاری کالاهای موجود در انبار را بر استاندارد های تعریف شده فراهم می سازد. قیمت گذاری کالاها در انبارها به تفکیک عوامل هزینه از ویژگی های خاص این نرم افزار می باشد.
نرم افزار حسابداری فروش امکان مدیریت کلیه فرایندهای فروش، قیمت گذاری فروش کالاها به تفکیک گروه های مختلف مشتریان را فراهم می سازد. همچنین سیاست گذاری چگونگی مدیریت شعب در این نرم افزار انجام می شود.

دیدگاه‌ها
دیدگاهتان را بنویسید
نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد.

تماشا
معرفی
تماس
تماس
دمو
دمو