close
ارتباط با ما
اطلاعات تماس اطلاعات تماس
  • پشتیبانی
  • ٨٨٥٣٢٩٧٩-٠٢١
  • ٨٨٥٣٢٩٨٠-٠٢١
  • ٨٨٥٣٢٩٨١-٠٢١
  • ٨٨٥٣٢٩٨٢-٠٢١
ایمیل منتظر نظرات و پيشنهادات ارزشمند شما هستيم
close

درخواست جلسه نمایش نرم افزارها

لطفا برای در خواست جلسه نمایش نرم افزارهای طرح اندیشان پویا اطلاعات فرم زیر را تكمیل كنید تا در اسرع وقت جهت هماهنگی های بعدی با شما تماس گرفته شود.

نقش انفورماتیک در حفظ اطلاعات

نقش انفورماتیک در حفظ اطلاعات

حفظ اطلاعات

حفظ اطلاعات از مهمترین رکن‌ها برای بقای هر سازمان به حساب می‌آید و از آنجایی که یک موضوع مهم و غیر قابل چشم پوشی است، باید اقداماتی را در جهت آن انجام داد. بهره‌گیری از دانش انفورماتیک یکی از راه‌هایی محسوب می‌شود که با استفاده از آن امکان حفظ اطلاعات برای شما مهیا می‌شود. در ادامه تصمیم داریم نقش انفورماتیک در حفظ اطلاعات را مورد بررسی قرار دهیم تا اگر تصمیم به بهره‌گیری از آن برای حفظ اطلاعات خود گرفتید، بدانید که چه اقداماتی باید انجام دهید. آنچه در ادامه مقاله “نقش انفورماتیک در حفظ اطلاعات” می خوانید:

علل نابودی اطلاعات و ضرورت حفظ آن

اتفاق و روش‌های گوناگونی وجود دارند که می‌توانند باعث نابودی اطلاعات شما شوند. این اتفاقات را می‌توان اتفاقاتی چون زلزله، سیل، صاعقه، آتش سوزی تا موارد دیگر مانند ویروس‌های رایانه‌ای، اشکالات سخت افزاری یا نرم افزاری، خطاهای انسانی و … در نظر گرفت که همگی به نوعی عامل از بین رفتن اطلاعات به حساب می‌آیند؛ بنابراین شما باید به دنبال راه چاره‌ای برای این موضوع باشید تا دچار چنین مشکلاتی نشوید.

نقش انفورماتیک در حفظ اطلاعات

شاید برای شما جالب باشد که طبق آمار رسمی که از جهان در دسترس است، تنها 6 درصد از شرکت‌ها و مراکزی که اطلاعات خود را از دست داده‌اند توانسته‌اند فعالیت‌های خود را در زمینه‌ای که مشغول بوده اند، ادامه دهند. 51 درصد از مراکز و شرکت‌ها که دچار چنین اتفاقی شده اند سقوط کرده اند و دیگر توانایی ادامه دادن به حرفه‌ی خود را نداشته اند، 43 درصد دیگر نیز به مدت 2 سال در تلاش بودند تا بتوانند اطلاعات خود را برگردانند، اما سپس پس از 2 سال آن‌ها نیز فرایند سقوط را طی کردند.

اطلاعات دیگری که از طریق آمار جهانی به ثبت رسیده، آمار شیوه‌های موثر بر نابودی اطلاعات است. این آمار می‌گوید که اطلاعات 3 درصد با حوادث طبیعی، 7 درصد با ویروس‌های نرم افزاری، 32 درصد با خطا و نیروی انسانی و 44 درصد دیگر به سبب اشکالات سخت افزاری از بین رفته اند. با توجه به موضوعاتی که تا به اینجا بررسی شد، می‌توان این نتیجه را گرفت که اطلاعات هر لحظه در خطر از بین رفتن هستند و باید اقدامات لازم برای حفظ آن‌ها انجام شود.

پویا سافت ارائه دهنده نرم افزار ارسال صورتحساب به سامانه مودیان

نقش انفورماتیک در حفظ اطلاعات رشته‌های گوناگون

پرستاری یکی از شاخه‌هایی محسوب می‌شود که حفظ اطلاعات برای آن از ارزش بالایی برخوردار است. پرستارها امروزه حفظ وظایف و اصول کاری خود را با توجه دانش انفورماتیک انجام می‌دهند و اطلاعات بیماران را ذخیره می‌کنند. حفظ اطلاعات بیماران یکی از وظایف مهمی به حساب می‌آید که توسط پرستاران باید انجام شود. یکی از شیوه‌هایی که این قشر از جامعه می‌توانند برای حفظ اطلاعات انجام دهند، استفاده از دانش انفورماتیک است. با ذخیره اطلاعات از این شیوه، اطلاعات به طوری ذخیره سازی می‌شوند که امکان از دست رفتن آن‌ها وجود نخواهد داشت و عوامل گوناگونی که در ابتدا به آن‌ها پرداختیم، دیگر امکان ایجاد خطر برای اطلاعات را ندارند.

تاثیر انفورماتیک در حفظ اطلاعات

نقش انفورماتیک در حفظ اطلاعات به گونه‌ای است که به ساختارها، الگوها، پارامترها و همچنین اثرات متقابل سیستم‌ها می‌پردازد. با چنین پردازشی، اطلاعات مورد نیاز و ضروری به راحتی ذخیره می‌شوند و به راحتی و در هر زمانی در اختیار فرد قرار می‌گیرند. نقش انفورماتیک در حفظ اطلاعات در شاخه‌های گوناگون دیگری نیز به چشم می‌خورد، برای مثال می‌توان به شرکت، سازمان، بانک و دیگر مراکز اشاره داشت. توجه داشته باشید هر مرکز و سازمانی از یکسری اطلاعات محافظت می‌کند که این اطلاعات از اهمیت بالایی برخوردار هستند.

برای مثال بیایید بخش حسابداری یک شرکت و سازمان را مورد بررسی قرار دهیم. بدون شک مهمترین اطلاعات یک شرکت در این بخش به ثبت می‌رسد؛ اما اگر این ثبت اطلاعات به صورت دستی و به روش‌های قدیمی انجام شود، ممکن است پس از مدتی دیگر امکان دسترسی به این اطلاعات وجود نداشته باشد.

همین شرایط را از زاویه دیگری بررسی کنیم؛ اگر شما از یک فناوری و تکنولوژی به روز و مناسب استفاده کنید، چنین مشکلاتی پیش می‌آید؟ بدون شک خیر. بنابراین بهتر است برای کاهش ریسک این موضوع، از شیوه و روش‌های مطمئنی که امروزه در اکثر شرایط مشابه استفاده می‌شود، بهره ببریم. بهره‌گیری از دانش انفورماتیک می‌تواند گزینه‌ی مناسبی محسوب شود. شما با انتخاب این شیوه، اطلاعات خود را به نحوی ذخیره می‌کنید که هیچ یک از عوامل مشکلات سخت افزاری، نرم افزاری، ویروس‌ها و موارد دیگر نتوانند بر روند استفاده از آن‌ها اختلالی ایجاد کنند.

نقش انفورماتیک در حسابداری

نقش انفورماتیک در حفظ اطلاعات به چه صورت است؟

امروزه با توجه به مشکلات گوناگونی که وجود دارد، حفظ اطلاعات از کارهای نه چندان آسان محسوب می‌شود و اگر شما در این موضوع کوتاهی کنید، مشکلات متعددی برای شما پیش خواهد آمد. با توجه به این مسائل، شما به پشتیبانی‌های گوناگونی نیاز دارید تا کمترین خطری برای اطلاعات و داده‌های شما پیش نیاید.

خرید نرم افزار واسط مالیاتی با بهترین قیمت

یکی از فناوری‌هایي که شاهد استفاده از آن در بخش‌های گوناگون هستیم را می‌توان فناوری و دانش انفورماتیک در نظر گرفت. اگر شما برای حرفه و کار خود از این فناوری استفاده می‌کنید؛ باید یک تیم پشتیبانی نیز برای آن در نظر بگیرید. کارشناسانی که برای این تیم انتخاب می‌شوند، کلیه اقداماتی که شما با استفاده از این دانش انجام می‌دهید را بررسی می‌کنند و اگر تخلف یا عیبی در این فرایند به چشم آید را به شما گزارش می‌دهند و خطر از بین رفتن اطلاعات شما را به صفر برساند.

بنابراین به شما توصیه می‌کنیم با توجه به هر شغل و حرفه‌ای که دارید، از شیوه‌های مناسب برای حفظ اطلاعات خود استفاده کنید، چرا که اگر برای اطلاعات شما مشکلی به وجود آید، طبق آماری که تا کنون ثبت شده است، تنها 6 درصد احتمال دارد که بتوانید پس از نبود اطلاعات به ادامه‌ی فعالیت خود بپردازید و 51 درصد احتمال شکست برای شما وجود دارد. توجه داشته باشید که نقش انفورماتیک در حفظ اطلاعات را نادیده نگیرید و در حرفه‌ی خود از آن استفاده کنید. اگر این فناوری به درستی در حرفه و فعالیت شما مورد استفاده قرار گیرد، می‌تواند از اطلاعات شما در حوزه‌هایی مانند حسابداری، پرستاری و … به خوبی محافظت کند.

سوالات متداول نقش انفورماتیک در حفظ اطلاعات

  1. انفورماتیک چیست؟

    انفورماتیک در واقع رفتار، ساختار، الگوریتم‌ها و تاثیر متقابل سیستم‌های طبیعی و مصنوعی است که ذخیره‌سازی، پردازش، دسترسی و نقل و انتقال اطلاعات را بررسی می‌کند، همچنین مطالعات تقابل انسان و کامپیوتر را نیز مورد بررسی قرار می‌دهد.

  2. چه عواملی ممکن است باعث از بین رفتن اطلاعات شود؟

    اتفاقات و روش‌های زیادی ممکن است، باعث نابودی اطلاعات شود، اتفاقاتی مانند زلزله، سیل، صاعقه، آتش سوزی تا موارد دیگر مانند ویروس‌های رایانه‌ای، اشکالات سخت افزاری یا نرم افزاری، خطاهای انسانی و …

  3. چگونه از طریق انفورماتیک می توان اطلاعات را حفظ کرد؟

    شما با انتخاب این شیوه، اطلاعات خود را به نحوی ذخیره می‌کنید که هیچ یک از عوامل مشکلات سخت افزاری، نرم افزاری، ویروس‌ها و موارد دیگر نتوانند بر روند استفاده از آن‌ها اختلالی ایجاد کنند.

نرم افزار های کاربردی

نرم افزار حسابداری انبار امکان ارزش گذاری کالاهای موجود در انبار را بر استاندارد های تعریف شده فراهم می سازد. قیمت گذاری کالاها در انبارها به تفکیک عوامل هزینه از ویژگی های خاص این نرم افزار می باشد.
نرم افزار خزانه داری امکان مدیریت کلیه فرایندهای مرتبط با وجوه نقد سازمان را فراهم می سازد. تهیه گزارش های گردش وجوه نقد در بازه های زمانی مختلف تصمیم گیری های مدیریتی را ساده تر می سازد.
نرم افزار انبار تعدادی امکان طبقه بندی پویا بابت مواد اولیه، کالاهای نیمه ساخته و محصول و سایر کالاهای موجود در انبار را متناسب با کسب و کار فراهم می سازد. همچنین ورود و خروج کالاها به سادگی و هماهنگ با فرآیندهای مرتبط و جاری در سازمان قابل مدیریت می باشد.

مقالات مرتبط

دیدگاه‌ها
دیدگاهتان را بنویسید
نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد.

تماشا
معرفی
تماس
تماس
دمو
دمو