close
ارتباط با ما
اطلاعات تماس اطلاعات تماس
  • پشتیبانی
  • ٨٨٥٣٢٩٧٩-٠٢١
  • ٨٨٥٣٢٩٨٠-٠٢١
  • ٨٨٥٣٢٩٨١-٠٢١
  • ٨٨٥٣٢٩٨٢-٠٢١
ایمیل منتظر نظرات و پيشنهادات ارزشمند شما هستيم
close

درخواست جلسه نمایش نرم افزارها

لطفا برای در خواست جلسه نمایش نرم افزارهای طرح اندیشان پویا اطلاعات فرم زیر را تكمیل كنید تا در اسرع وقت جهت هماهنگی های بعدی با شما تماس گرفته شود.

پیشرفت کاری با نرم افزار های کاربردی قدرتمند

پیشرفت کاری با نرم افزار های کاربردی قدرتمند

نرم افزارهای کاربردی و مدیریت پروژه

از آنجایی که شروع کسب و کار های بزرگ و حتی کوچک بسیار پر کار اما ساده است، در اکثر مواقع صاحبان و مدیران آن ها فراموش می کنند که مانند هر کسب و کار دیگری، برای کسب و کاری که راه انداخته اند برنامه ریزی کرده و از ابزار های مختلفی برای توسعه و پیشرفت کاری خود، استفاده کنند. در ادامه اين مقاله قصد داریم تا شما را با پیشرفت کاری با نرم افزار های قدرتمند در کسب و کار، آشنا کنیم.

ویژگی هایی که ممکن است برای به حداکثر رساندن نتایج کار تیم خود نیاز داشته باشید:

  • برنامه ریزی کار، تعیین و اولویت بندی کارها ، تقویم مشترک
  • ارتباط و همکاری، چت، اشتراک اسناد
  • مدیریت پروژه، افزودن کار و وظایف به پروژه های مشترک و ردیابی پیشرفت
  • ذخیره داده، دسترسی متمرکز به اطلاعات مربوط به مشتریان ، مخاطبین ، تیم ، مشاغل ، اخبار مهم و غیره
  • گزارش و تجزیه و تحلیل، گزارشات کار و پروژه ، ردیابی زمان

نرم افزار های کاربردی مدیریت کسب و کار و هماهنگی گروهی

ابزار هایی برای پیشرفت کاری شما طراحی و ارائه شده اند که با استفاده و به کار گیری آن ها، پیشرفت چشم گیری خواهید داشت.

1. ترلو (trello)

یکی از این نرم افزار ها، ترلو (trello) است. ترلو که یکی از قدرتمند ترین و پر استفاده ترین نرم افزار های گروهی است، قابلیت و ویژگی های منحصر به فردی نسبت به نرم افزار های مشابه خود دارد. از جمله این ویژگی ها تعریف یک پروژه، تعیین لیست امور و کار ها و همچنین این نرم افزار امکان آگاهی تیم یک پروژه از نحوه و چگونگی پیشرفت کار را به آنها می دهد.

از ویژگی های هیجان انگیز ترلو این است که می توانید این نرم افزار را به عنوان یک تخته وایت برد در نظر بگیرید؛ به این صورت که با اضافه شدن هر برد، می توانید پروژه جدیدی را از سر بگیرید. سپس می توانید اعضا و افراد مورد نظر خود را در این پروژه از طریق یوزر نیم، اضافه کنید. بر روی برد خود می توانید لیست کار ها را به نمایش بگذارید و اعضا در رابطه با آن کامنت بگذارند، تصویر ضمیمه کنید، اعضا را منشن کنید و… .

یکی از دغدغه های فریلنسر ها ( فریلنسر به فردی که بدون تعهد و بدون تکیه به سازمان، شرکت و هر کسب و کار دیگری، فعالیت وحرفه تخصصی خود را برای مجموعه های گوناگونی انجام می دهد و بسته به نیاز و پروژه هایی که در دست دارد، کار فرمای خود را تغییر می دهد.)، با کار فرمایان خود این است که، صاحبان کار از پیشرفت و چگونگی روند کار، آگاه نیستند.

ترلو این امکان را به شما می دهد تا به صورت حرفه ای، صاحبان مشاغل خود را از چگونگی پیشرفت کار آگاه سازید و به او نشان دهید که روند چشم گیر و بی نقص بودن پروژه، نتیجه ی تلاش ها و ساعت ها زمان گذاشتن شما در این پروژه است.

نرم افزار ترلو

2. اسکایپ (Skype)

تقریبا کمتر کسی است که اسکایپ را نشناسد و برای پیشرفت کاری خود از آن استفاده نکرده باشد. اسکایپ که به منظور کارهای گروهی طراحی و ساخته شده است، به واسطه ی آن می توانید به راحتی از طریق اینترنت با اعضای گروه پروژه خود یا مشتریان، در ارتباط باشید. از مهم ترین ویژگی های اسکایپ که آن را در زمره ی نرم افزار های کاربردی قدرتمند قرار داده است این است که به واسطه این نرم افزار به راحتی می توانید هم زمان و به صورت گروهی با چندین نفر از اعضای پروژه تان صحبت کنید.

نرم افزار اسکایپ

3. مایند مستر (MindMeister)

اگر در کسب و کار خود تجربه کار های گروهی را داشته اید، قطعا اهمیت نقشه های ذهنی و اهمیت آن ها در تحولات فردی و سازمانی را می دانید. اما اگر در ابتدای راه کسب و کار هستید، شاید این سوال برای تان ایجاد شود که نقشه ذهنی چیست؟

به مجموعه ای از دیاگرام ها که ایده ها و فعالیت های شما را ترسیم می کند، نقشه ذهنی می گویند. نقشه های ذهنی خود را می توانید با استفاده از کاغذ و قلم، ترسیم کنید. جالب است بدانید که از طریق نرم افزار مایند مستر به راحتی می توانید نقشه های ذهنی خود را با کمک این نرم افزار، خلاقانه تر ترسیم کنید و آن را با دوستان خود به اشتراک بگذارید تا با ایده هایی که آن ها هم به شما میدهند، به جذاب تر و خاص تر شدن ایده تان، بیافزایید.

مایند مستر

4. پاکت (Packet)

یکی دیگر از نرم افزار های کاربردی قدرتمند که در پیشرفت کاری شما موثر است، نرم افزار پاکت است. این نرم افزار همانطور که از اسم آن پیدا است، نرم افزاری برای ذخیره و نگهداری از پیام ها و محتوا هایی است که شما فرصت خواندن آن ها به دلیل قطع اینترنت یا کم بودن زمان در آن لحظه ندارید و می خواهید به محض دسترسی به اینترنت آن را بخوانید. این نرم افزار کاربردی که امکان اشتراک گذاری مطالب با هم گروهی هایتان را به شما می دهد، تاثیر بسزایی در آسان تر شدن کسب و کار تان دارد.

 پاکت (Packet)

5. اسلک (SLACK)

Slack ابزاری مناسب برای همکاری تیمی برای تیم هایی است که نیاز به برقراری ارتباط مداوم دارند. با ایجاد کانال های Slack و تنظیم اعلان ها ، بهره وری تیم خود را افزایش می دهید و نمای کلی تری از همه کارها و پروژه های خود خواهید داشت.

ویژگی های برتر این نرم افزار :

  • ارتباط و گفتگوی تیمی
  • به اشتراک گذاشتن پرونده ها با Google Drive ، Box یا Dropbox
  • تنظیم یادآوری ها
  • برجسته کردن کلمات برای اطلاع هنگام مکالمه
  • برای ارسال پیام به کل تیم از everyone@ استفاده کنید
  • استفاده از Slackbots استفاده کنید

ویژگی های خاص این ابزار: علاوه بر ویژگی های محبوب چت ، Slack دارای میانبرها و هک های بسیاری است که به افزایش سطح بهره وری همکاری تیمی شما کمک می کند.

نرم افزار اسلک slack

6.Scoro

Scoro یک راه حل جامع است که تمام ویژگی هایی را که شما ممکن است برای مدیریت کسب و کار خود نیاز داشته باشید ترکیبی از جمله پروژه ها و وظایف ، مدیریت تماس ، قیمت ها ، همکاری تیمی ، صورتحساب و گزارش را ارائه می دهد. تمام اطلاعات مهم شما در یک مکان مرکزی ذخیره می شوند ، که مدیریت تیم را حتی از راه دور یا در حین حرکت آسان می کند.

ویژگی های برتر این نرم افزار :

  • زمانبندی کار و جلسه، تقویم تیم مشترک
  • مدیریت کار و پروژه با تعداد نامحدود پروژه ها
  • ارتباط و اشتراک فایل
  • داشبوردهای KPI قابل تنظیم در زمان واقعی
  • تماس با پایگاه داده و مدیریت
  • ردیابی زمان و صورتحساب برای کار
  • گزارش های دقیق در مورد هر جنبه از کار شما از پیشرفت پروژه تا امور مالی
  • نقل قول و صورتحساب با الگوهای از پیش تعیین شده
نرم افزار های کاربردی قدرتمند مدیریت مالی

پیشرفت کاری با نرم افزار های کاربردی قدرتمند مدیریت مالی

به راستی که بیشترین تاثیر نرم افزار ها در حیطه ی کار های مالی و حسابداری بوده است. چرا که این نرم افزار ها با انجام عملیات سنگین محاسبات، کار را به طور عمده ای برای حسابداران آسان تر کرده است. در ادامه شما را با چندین نرم افزار کاربردی مدیریت مالی آشنا خواهیم کرد.

1. حسابیت (Hesabit)

همانطور که پیش تر به آن اشاره کرده ایم، رسیدگی به حساب های مالی و انجام محاسبات سنگین مالیاتی، زمان بسیار زیادی را از مدیران و فریلنسر ها می گیرد. علاوه بر آن، اگر تعداد پروژه هایی که در دست دارید نیز زیاد باشد، ممکن است در هنگام انجام عملیات محاسبات به مشکل بر بخورید و دچار اشتباهات بزرگی شوید. در اینجا نرم افزار حسابیت به کمک شما می آید.

این نرم افزار به شما کمک می کند تا در کسب و کار های کوچک خود، فاکتورهای حرفه ای و البته آنلاین ایجاد کنید، دریافتی ها و پرداختی های حساب های خود را بررسی کنید و در نهایت اگر در پرداختی های خود دیر کردی داشته اید،آن را به شما یادآوری می کند.

حسابیت

2. مینت (Mint)

مینت نرم افزاری است که در جهت مدیریت بودجه طراحی شده است. این نرم افزار یک ابزار فوق العاده برای کسب و کار ها و فریلنسر هایی است که در مدیریت بودجه خود دچار مشکل شده اند. مینت با استفاده از چارت ها و نمودار های گرافیکی، میزانه بودجه و خروجی شما را به نمایش می گذارد.

مینت

3.نیو (NIVO PFM)

این نرم افزار در حوزه مدیریت مالی قادر به خواندن پیامک‌های بانکی می‌باشد، از ویژگی‌های خوب این نرم افزار امکان تهیه گزارش از پرداخت‌ها و دریافت‌های صورت گرفته و تفکیک بخش‌هایی که بیشترین هزینه در آنها انجام شده است می‌باشد، این خروجی‌ها بصورت اکسل نمایش داده می‌شود. نرم افزار با اتصال به بانک مورد نظر به تراکنش‌های بانکی دسترسی دارد و بصورت خودکار ثبت می‌کند.

جهت خرید نرم افزار ارسال صورتحساب الکترونیکی کافی است با مشاورین پویا تماس بگیرید.

4.نرم افزار پاکت گارد (Pocket Guard)

این نرم افزار نیز یکی از نرم افزار‌های کاربردی مالی می‌باشد که در آن می‌توان اهداف مالی را بدون محدودیت تعیین کرد و همچنین به راحتی آن را نصب و راه اندازی نمود. از امکانات پوکت گارد می‌توان به قابلیت هشدار و آلارم برای اطلاع رسانی پرداخت قبوض و سررسید اقساط، گزارش گیری و اعلام نتیجه بیشترین هزینه‌های صورت گرفته و اهداف کاربر در تنظیم بودجه و تخصیص آنها اشاره کرد. از معایب این نرم افزار محدود بودن امکانات در نسخه رایگان نرم افزار می‌باشد مثل دسته بندی هزینه‌ها که با پرداخت ماهیانه 4.99 دلار این قابلیت‌ها فعال می‌شود.

نرم افزار پاکت گارد

5.اپلیکیشن مالی پولام

این اپلیکیشن مخصوص مدیریت مالی و هزینه‌ای فردی می‌باشد. پولام می‌تواند به بانک‌ها متصل شود و به کاربر برای مدیریت هزینه‌های خود و صرفه‌جویی بیشتر کمک کند. همچنین با پولام می‌توان به بانک‌ها این اختیار را داد که برای معرفی کسب وکارهای جدید متناسب با بودجه و کاهش ریسک‌های پیش رو به کمک کاربران بیایند.

6.نرم افزار موبیلز (Mobills)

این اپلیکیشن برای سیستم عامل اندروید و ios قابل نصب می‌باشد. هزینه نصب آن رایگان است ولی با پرداخت 4.99 دلار بصورت ماهانه می‌توان امکانات ویژه آن را فعال نمود. موبیلز می‌تواند مدیریت کارت‌های اعتباری را به خوبی انجام دهد، نمودارهای دقیق و گزارشات جزئی شخصی سازی شده نمایش دهد، حتی در هنگام نبود اینترنت کارایی بدون نقصی داشته باشد، برای سررسید قبوض آلارم دهد و اهداف مالی کاربران را مدیریت کند.

نرم افزار موبیلز

7.پرسونال کپیتال (Personal Capital)

این نرم افزار چیزی حدود 2.7 میلیون کاربر دارد که نشان‌دهنده محبوبیت آن است. از امکانات پرسونال کپیتال قابلیت سرمایه گذاری بصورت رایگان، پیگیری کردن ارزش خالص دارایی‌ها، سینک نمودن حساب‌های مختلف مالی و نظارت بر آن‌ها و ابزارهایی برای برنامه‌ریزی می‌باشد.

8.نرم افزار مالی دراپز

در هنگام نصب این نرم افزار کاربر در ابتدا یک هدف جهت صرفه جویی مالی می‌تواند تعیین کند، کارکرد دراپز به این صورت است که با تحلیل رفتار مالی کاربر و با استفاده از یک الگوریتم فرا ابتکاری مقدار و زمان پس انداز برای پول‌های کاربر را تعیین می‌کند و این کار را بصورت پویا، کم کم و بطور خودکار انجام می‌دهد. همچنین کاربر در هنگام نیاز به پول خود می‌تواند توسط پنل تحت وب و با اپلیکیشن نصب شده بر روی موبایل آن را برداشت نماید. استارتاپ دراپز از سال 94فعالیت خود را آغاز نموده است.

9.نرم افزار فاکتورکن

فاکتور کن به افراد این امکان را می‌دهد که حتی اگر حسابداری نمی‌دانند بتوانند فعالیت‌های حسابداری و انبارداری را انجام دهند. فاکتورکن اولین نرم افزار برای صدور فاکتور آنلاین می‌باشد و بصورت ابری روی تمامی ‌پلتفرها قابل نصب و اجراست. از امکانات این نرم افزار می‌توان به صدور فاکتورهای خرید و فروش و پرداخت آنلاین آنها، مدیریت مشتریان و نمایش صورتحساب‌ها، هشدار برای چک‌ها و اقساط و… اشاره کرد.


در پایان نرم افزار های کاربردی
تعداد ابزار ها و نرم افزار های کاربردی که برای کسب و کار خود ار آن ها استفاده می کنید، اهمیتی ندارد. آن چه که حائز اهمیت است استفاده از نرم افزار هایی است که به پیشرفت کاری شما کمک می کنند. نرم افزار های کاربردی در تمامی کسب و کارها وحیطه های سازمانی کاربرد دارند که شما بسته به نوع دانش و کاربردی که دارید، آن ها را انتخاب می کنید.

سوالات متداول نرم افزار های کاربردی

  1. نرم افزار های کاربردی مدیریت کسب و کار کدامند؟

    ترلو، اسکایپ، مایند مستر، پاکت

  2. چرا باید از نرم افزار های مدیریت کسب و کار استفاده کنیم؟

    سیستم های مدیریت کسب و کار کمک می کند تا کارکرد اداری، روزمره کسب و کار را به طور اتوماتیک حفظ کنید و همچنین باعث هماهنگی بیشتر میان کارکنان و کارها می شود.

  3. نرم افزار مدیریت پروژه چیست؟

    نرم افزار مدیریت پروژه مجموعه ای از نرم افزارها است که برای برنامه ریزی پروژه ها، پیشبرد فرآیندها، تعیین مسئولیت های کارکنان و… به کار می رود.

نرم افزار های کاربردی

برای اينكه لزوم استفاده از نرم افزار واسط سامانه مودیان را بهتر درک كنيم چنين آغاز می كنيم كه، همانگونه كه می دانيد از ابتدای سال 1402 كليه موديان مالياتی يا بهتر بگوئيم تمامی پايانه های فروشگاهی ملزم به ارائه و ارسال فاکتور های خود به صورت  الكترونيكی در سامانه ی موديان كه توسط وزارت امور اقتصادی و دارائی توسعه يافته است، شده اند و می بایست به جای این که فروش خود را به صورت فصلی در سامانه معاملات فصلی درج نمایند، اقدام به ثبت فاکتور فروش در سامانه مودیان کنند اظهار فروش ثبت شده در سامانه و درج فاکتور در نرم افزار موجب ايجاد چالش های متعددی برای موديان مالياتی شده است. چالش های اتصال به سامانه مودیان و استفاده از نرم افزار سامانه مودیان روش های ارسال صورتحساب به سامانه مودیان ارسال صورتحساب های الکترونیکی مستقیم به سامانه ی موديان مالياتی از 3 طريق صورت می گيرد. بسياری از شركت های توليد كننده ی نرم افزار موجود در بازار هنوز موفق نشده اند كه نرم افزارهای خود را جهت بارگذاری صورت حساب های الكترونيكی به روز رسانی كنند و يا هنوز برخی از موديان اقدام به تهيه نرم افزار حسابداری و فروش جهت ثبت فاکتور در سامانه مودیان نكرده […]
نرم افزار خزانه داری امکان مدیریت کلیه فرایندهای مرتبط با وجوه نقد سازمان را فراهم می سازد. تهیه گزارش های گردش وجوه نقد در بازه های زمانی مختلف تصمیم گیری های مدیریتی را ساده تر می سازد.
نرم افزار انبار تعدادی امکان طبقه بندی پویا بابت مواد اولیه، کالاهای نیمه ساخته و محصول و سایر کالاهای موجود در انبار را متناسب با کسب و کار فراهم می سازد. همچنین ورود و خروج کالاها به سادگی و هماهنگ با فرآیندهای مرتبط و جاری در سازمان قابل مدیریت می باشد.

مقالات مرتبط

دیدگاه‌ها
دیدگاهتان را بنویسید
نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد.

تماشا
معرفی
تماس
تماس
دمو
دمو