close
ارتباط با ما
اطلاعات تماس اطلاعات تماس
  • پشتیبانی
  • ٨٨٥٣٢٩٧٩-٠٢١
  • ٨٨٥٣٢٩٨٠-٠٢١
  • ٨٨٥٣٢٩٨١-٠٢١
  • ٨٨٥٣٢٩٨٢-٠٢١
ایمیل منتظر نظرات و پيشنهادات ارزشمند شما هستيم
close

درخواست جلسه نمایش نرم افزارها

لطفا برای در خواست جلسه نمایش نرم افزارهای طرح اندیشان پویا اطلاعات فرم زیر را تكمیل كنید تا در اسرع وقت جهت هماهنگی های بعدی با شما تماس گرفته شود.

طراحی وب سایت

طراحی وب سایت

طراحی و پیاده سازی وب سایت

پیاده سازی وب سایت

یک وب سایت مجموعه ای از اسناد، اطلاعات و پرونده هایی است که از متن، گرافیک، رنگ، لینک و قالب بندی تشکیل شده است که برای ایجاد ارتباط با کاربران تولید می شود.

طراحی وب سایت تركیبی از هنر و خلاقیت استفاده از عناصر دیداری می باشد كه با توانمندی های مهندسی در كنار هم چیدمان می شوند. هنگامی که یک سایت بر مبنای اصول و استانداردهای روز طراحی شود علاوه بر جذب دائمی مخاطب، می تواند به اثری تاثیرگذار تبدیل شود.

با توجه به افزایش روزافزون مخاطبان و استفاده كنندگان از اینترنت، دارابودن یك پایگاه مناسب در دنیای مجازی امری ضروری می باشد، لذا طراحی و پیاده سازی حرفه ای یك وب سایت، مناسب با كسب و كار می تواند كمك شایانی به موفقیت در بازار پر رقابت امروزی داشته باشد.

در این راستا شركت طرح اندیشان پویا با در اختیار داشتن یك تیم حرفه ای شامل طراحان و نرم افزارنویسان تحت وب، طراحان گرافیست و متخصصین تحلیل محتوا، وب سایت های تخصصی با توجه به نیاز و سلیقه مشتریان خود طراحی و پیاده سازی می نماید.

طراحی وب سایت

برای اینکه یک طراح وبسایت شوید باید چه کرد؟

در گام اول باید دانست که برای طراحی وبسایت، تسلط به چه مواردی نیاز است:

  • تسلط داشتن به HTML
  • تسلط داشتن به CSS
  • مسلط بودن بر JavaScript , JQuery
  • آشنا بودن با نرم افزارهای Adobe Photoshop
  • مسلط بودن به حداقل یکی از زبان‌های برنامه نویسی سمت سرور مثل ASP.NET
  • آشنا بودن با فریم ورک‌های متفاوتی که در زمینه طراحی وبسایت وجود دارند.

لازمه ورود به دنیای طراحی وبسایت و پیاده‌سازی آن تسلط به سه مورد اول ‌می‌باشد و در ادامه آموزش و یادگیری فتوشاپ باید در اولویت یادگیری قرار گیرد تا در هنگام نیاز برای طراحی نمودن لوگو و صفحات سایت بتوان نهایت خلاقیت را بکار گرفت. پس از گذراندن این مراحل ‌می‌توان به طراحی صفحات مورد نظر و ساختار آن پرداخت، صفحاتی که داده‌های آنها واقعی نیستند. برای این کار باید توجه نمود که سایت مورد نظر در مورد چه موضوعی است و با توجه به آن شکل ظاهری و ساختار کلی آن را طراحی کرد و آن را بصورت پیش فرض در مرورگر مشاهده نمود. برای مثال اگر وبسایت مورد نظر در مورد اخبار باشد پس از طراحی ظاهری آن اخبار روز و واقعی که صاحب سایت قصد وارد نمودن آن در قسمت کنترل پنل سایت را دارد باید منتشر و قابل مشاهده کرد. تا اینجای کار همه مهارت‌ها در سمت کاربر بوده و حالا نیاز به یادگیری مهارتی مربوط به برنامه نویسی سمت سرور برای پیاده‌سازی این منطق‌ها ‌می‌باشد و برای این کار باید یکی از زبان‌های برنامه نویسی مانند ASP.NET را یاد گرفت.

آیا یک طراح وبسایت همان برنامه نویس وب است؟

در پاسخ به این سوال باید گفت که خیر این دو باهم متفاوت هستند. برنامه نویس وب به شخصی ‌می‌گویند که کار برنامه نویسی انجام ‌می‌دهد و با منطق برنامه درگیر است، منطق برنامه همان قوانین تجاری هر کسب و کار است. کاربر نهایی که از وبسایتی استفاده ‌می‌کند کارهایی که یک برنامه نویس انجام داده است را بصورت گرافیکی نمی‌بیند و آنچه که می‌بیند اقدامات طراح وبسایت است که تما‌می‌ طراحی‌های گرافیکی و چیدن قسمت‌های مختلف کنار هم از وظایف اوست. در پروژه‌های بزرگ وظایف محوله به یک برنامه نویس و طراح باهم متفاوت است اما در تیم‌های کوچک هر دو ‌می‌تواند توسط یک نفر انجام شود.

اصول طراحی یک وبسایت چیست؟

  1. نیازسنجی: برای یک طراح مهمترین و اولین گام این است که بداند برای چه نوع شرکتی قصد طراحی وبسایت را دارد. اگر قرار باشد وبسایت بصورت روزانه آپدیت شود باید بصورت دینامیکی طراحی و اگر قرار است مثلا سالی دوبار آپدیت شود بصورت استاتیکی طراحی شود.
  2. ابزارسنجی: برای طراحی هر سایتی نوع نرم افزار و زبان برنامه نویسی مورد استفاده متفاوت است.
  3. تهیه Proposal: برای اینکه مشتری بداند باتوجه به نوع فعالیت خود به چه مدل وبسایتی نیاز دارد باید یک Proposal به مشتری ارائه شود تا با دیدن وبسایت‌های مشابه بتواند بهترین تصمیم را در انتخاب ساختار و ظاهر سایت مورد نیاز خود بگیرد.
  4. پیاده‌سازی و اجرا: پس از طی این مراحل و عقد قرارداد طراحی وبسایت آغاز ‌می‌شود که شامل 4 یا 5 بخش است:

  • Header که در آن بنر سایت و لوگو قرار ‌می‌گیرد.
  • Navigation Bar که مربوط به لینک صفحات مثل صفحه اصلی، خدمات، مشتریان، درباره، تماس و… ‌می‌باشد.
  • Slide Bar لینک صفحات و تبلیغات در این قسمت قرار ‌می‌گیرد.
  • Content BAR که محل قرار گیری محتوا و توضیحات هر صفحه ‌می‌باشد.

مهمترین خدمات طراحی وب سایت
طراحی سایت
طراحی سایت شرکتی، طراحی سایت فروشگاهی، نصب و راه اندازی وب سایت های سفارشی با قالب گرافیکی بومی و خدمات پشتیبانی
برنامه نویسی موبایل
تحلیل، طراحی، پیاده سازی نرم افزاری مبتنی بر پلتفرم جامع برنامه نویسی یونیورسال ویندوز - Windows Universal Apps
پشتیبانی و نگهداری
بهینه سازی سایت، رفع مشکلات فنی، بالا نگه داشتن سایت در هنگام بروز مشکلات فنی و افزودن اطلاعات و رسانه به صورت پیوسته
سئو / SEO
بررسی ویژگی های کسب و کار، شناسایی رقبا و بهینه سازی صفحات وب (سئو سایت) برای موتورهای جستجو به همراه مشاوره های فنی
شبکه های اجتماعی
بررسی كسب و كار و بررسی جامعه هدف، تهیه و تنظیم مطالب مناسب هر شبكه اجتماعی، انتشار و بازبینی دوره ای مطالب
خدمات برندینگ
تدوین راهنمای هویت سازمانی، بازاریابی شبکه های اجتماعی، بازاریابی محتوا، بازاریابی پیام رسان های فوری و اجرای وب برندینگ
تماشا
معرفی
تماس
تماس
دمو
دمو