close
ارتباط با ما
اطلاعات تماس اطلاعات تماس
  • پشتیبانی
  • ٨٨٥٣٢٩٧٩-٠٢١
  • ٨٨٥٣٢٩٨٠-٠٢١
  • ٨٨٥٣٢٩٨١-٠٢١
  • ٨٨٥٣٢٩٨٢-٠٢١
ایمیل منتظر نظرات و پيشنهادات ارزشمند شما هستيم
close

درخواست جلسه نمایش نرم افزارها

لطفا برای در خواست جلسه نمایش نرم افزارهای طرح اندیشان پویا اطلاعات فرم زیر را تكمیل كنید تا در اسرع وقت جهت هماهنگی های بعدی با شما تماس گرفته شود.

درآمد به ازای هر کارمند RPE

درآمد به ازای هر کارمند RPE

درآمد به ازای هر کارمند

RPE یا درآمد به ازای هر کارمند چیست؟

RPE (Revenue Per Employee) یا درآمد به ازای هر کارمند، یک نسبت کارآیی است که برای تعیین درآمد حاصل از کار هر کارمند در شرکت یا سازمان مورد استفاده قرار میگیرد. RPE، بازدهی و بهره وری متوسط کارمندان یک شرکت را تعیین میکند.

بخش بزرگی از هزینه‌های یک شرکت، پرداخت حقوق و مزایای کارمندان و پرسنل است پس بدیهی است که RPE یا درآمد به ازای هر کارمند در شرکت‌ها از اهمیت بالایی برخوردار باشد. شرکت‌ها برای جبران هزینه‌های پرداختی به کارمندان، از آن‌ها درآمد به ازای هر کارمند بالایی انتظار دارند و این رقم هر چه بالاتر باشد نشان دهنده تولیدی و کارآمد بودن شرکت است.

نرم افزار واسط در سامانه مودیان مالیاتی یک ابزار حیاتی برای کسب ها

محاسبه RPEها به خصوص برای تحلیل شرکت‌های فعال در حوزه‌های خدماتی بسیار مفید هستند. در واقع درآمد به ازای هر کارمند به خوبی نشان میدهد که یک شرکت از منابع خود تا چه اندازه عاقلانه استفاده میکند. توجه داشته باشید که شرکت هایی با نسبت درآمد به ازای کارمند بالا در بیشتر موارد سودآور هستند.

اما نکته مهم درباره نحوه تجزیه و تحلیل RPEها، استفاده از آن با سایر نسبت‌های مالی و مقایسه آن با سایر شرکت‌های فعال در همان حوزه یا حوزه‌های مشابه است. به زبان ساده‌تر میتوان گفت هر صنعت، ساختار هزینه‌های متفاوتی دارد و یک شرکت کارمحور، درآمد به ازای کارمند کمتری نسبت به یک شرکت حوزه فناوری گزارش میکند پس RPEهای هر سازمان باید با سازمان‌های مشابه خود مقایسه شود.

درآمد به ازای هر کارمندRPE

فرمول محاسبه RPE یا درآمد به ازای هر کارمند

RPE یا درآمد به ازای هر کارمند از تقسیم کل درآمد یک شرکت بر تعداد فعلی کارکنان آن به دست میآید، با محاسبه RPE، میتوان میزان پولی که هر کارمند برای شرکت تولید میکند را اندازه گرفت.

فرمول محاسبه RPE یا درآمد به ازای هر کارمند

در برخی از مواقع ممکن است تحلیلگران در صورت کسر به جای درآمد، از درآمد خالص استفاده کنند.

محاسبه RPE یا درآمد به ازای هر کارمند با یک مثال

می خواهیم نحوه محاسبه درآمد به ازای هر کارمند را با یک مثال برای شما توضیح دهیم:
فرض کنید فردی به نام جان که یک تحلیل گر سهام است بر روی شرکت فیسبوک تجزیه و تحلیل انجام میدهد. او قصد دارد بازدهی یک کارمند متوسط شاغل در فیسبوک را تحلیل کند.

معرفی نرم افزار: نرم افزار انبار تعدادی

برای این کار او ابتدا گزارش سالیانه فیسبوک را مرور کرده و تعداد کارمندان شرکت را ۳۵،۵۸۷ نفر و درآمد این شرکت را ۵۵۸۳۸ میلیون دلار اعلام می کند و سپس RPE فیسبوک را با استفاده از تقسیم تعداد کارمندان(۳۵،۵۸۷) بر درآمد شرکت(۵۵۸۳۸) به دست می آورد. عدد به دست آمده ۵۶۹۱/۱ میلیون دلار، خواهد بود یعنی درآمد فیسبوک ۵۶۹۱/۱ میلیون دلار، به ازای هر کارمند است.

همانطور که گفته شد درآمد به ازای هر کارمند نشان دهنده میزان تولید و بهره‌وری هر شرکت است پس میتوان با محاسبه RPE شرکت‌های مختلف در یک حوزه یا صنعت نشان داد که کدام یک از این شرکت‌ها تولید بیشتری دارند.
برای مثال شرکت‌های زیر و RPEهای آن‌ها را در نظر بگیرید:

نام شرکتشرکت 1شرکت 2شرکت 3
درآمد $ ۵۲۰,۰۰۰$ 125,580$ 3,000,500
کارمندان ۳۵4 350
درآمد به ازای کارمندان $ ۱۴,۸۵۷.۱۴$ ۳۱,۳۹۵.۰۰$ ۸,۵۷۲.۸۶

*با مقایسه اعداد به دست آمده در جدول بالا میتوان نتیجه گرفت که شرکت 2 کارآمدتر از دوتای دیگر است.
اکنون بیایید میزان سودآوری شرکت‌ها را با الگوهای حقیقت افزوده که در جدول زیر ذکر شده است محاسبه کنیم:
1- 1- فرض کنید حقوق و دستمزد، تنها هزینه‌های پرداخت شده توسط هر شرکت است.
2- 2- تمامی کارمندان در تمامی شرکت‌ها حقوق $ ۱۵۰۰۰ دریافت میکنند.

شرکت 1شرکت 2شرکت 3
درآمد$ ۵۲۰,۰۰۰$ 125,580$ 3,000,500
کارمندان354 350
مخارج$ ۵۲۵,۰۰۰$ 60,000$ 5,250,000
سود – زیان($ ۵۰۰۰)$ 56,580($ ۲,۲۴۹,۵۰۰)

با توجه به موارد ذکر شده و نتایج به دست آمده طبق جدول بالا کاملا مشخص است که شرکت 2 تنها شرکتی است که سوددهی دارد. این نتیجه با نتیجه به دست آمده در مثال قبل(کارآمدترین تولید) کاملا همخوانی دارد.

درآمد به ازای هر کارمند

معرفی شرکت با بیشترین سود به ازای هر کارمند در سال 2021

داده‌های تحقیقاتی شرکت نرم‌افزار تیپالتی (Tipalti) با حضور ۹۱۴ مجموعه بزرگ انجام شده است و طبق نتایج به دست آمده، ایر لیز (Air Lease)، شرکت لیزینگ هواپیمای آمریکایی با 120 کارمند، عدد ۵۱۶ میلیون دلار به ازای هر کارمند را به دست آورده و سود آن نیز ۴.۳ میلیارد دلار اعلام شده است. کار این شرکت خرید هواپیماهای مسافربری و اجاره آن به شرکت‌های هواپیمایی است و هر ساله میزان قابل توجهی سود از این طریق به دست میآورد.

نرم افزار های کاربردی

نرم افزار انبار تعدادی امکان طبقه بندی پویا بابت مواد اولیه، کالاهای نیمه ساخته و محصول و سایر کالاهای موجود در انبار را متناسب با کسب و کار فراهم می سازد. همچنین ورود و خروج کالاها به سادگی و هماهنگ با فرآیندهای مرتبط و جاری در سازمان قابل مدیریت می باشد.
نرم افزار حسابداری انبار امکان ارزش گذاری کالاهای موجود در انبار را بر استاندارد های تعریف شده فراهم می سازد. قیمت گذاری کالاها در انبارها به تفکیک عوامل هزینه از ویژگی های خاص این نرم افزار می باشد.

دیدگاه‌ها
دیدگاهتان را بنویسید
نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد.

تماشا
معرفی
تماس
تماس
دمو
دمو