close
ارتباط با ما
اطلاعات تماس اطلاعات تماس
  • پشتیبانی
  • ٨٨٥٣٢٩٧٩-٠٢١
  • ٨٨٥٣٢٩٨٠-٠٢١
  • ٨٨٥٣٢٩٨١-٠٢١
  • ٨٨٥٣٢٩٨٢-٠٢١
ایمیل منتظر نظرات و پيشنهادات ارزشمند شما هستيم
close

درخواست جلسه نمایش نرم افزارها

لطفا برای در خواست جلسه نمایش نرم افزارهای طرح اندیشان پویا اطلاعات فرم زیر را تكمیل كنید تا در اسرع وقت جهت هماهنگی های بعدی با شما تماس گرفته شود.

راهنمای بیمه تامین اجتماعی

راهنمای بیمه تامین اجتماعی

بیمه تامین اجتماعی

یکی از بیمه‌هایی که امروزه در اختیار مردم قرار دارد بیمه تامین اجتماعی است که نسبت به امور بسیاری برای مردم متعهد است. بیمه تامین اجتماعی سابقه‌ای دیرینه دارد و برای مشاغل مختلف انواع مختلفی دارد که هزینه‌های پرداختی برای بیمه را متفاوت می‌کند مثلا بیمه تامین اجتماعی کارگران ساختمانی ماهیانه مبلغ کمتری از مردم دریافت می‌کند ولی بیمه کارمندی یا بیمه تامین اجتماعی تکمیلی مبالغ بیشتر نیاز دارند.

افرادی که بیمه را به صورت آزاد می‌پردازند می‌توانند از دفترچه استفاده کنند یا بیمه بدون دفترچه را انتخاب کنند که هزینه کمتری را می‌پردازند و هرشخصی که سرپرست باشد می‌تواند زیر نظر خودش خانواده خود را بیمه کند و نیاز به پرداخت مبلغ بیشتری نیست و فقط با همان یک بار پرداختن بیمه خانواده صحیح است. در شرکت‌های مختلف هم باید بیمه‌ای برای کارکنان وجود داشته باشد. در این مقاله می‌خواهیم درباره بیمه تامین اجتماعی و جزئیات آن صحبت کنیم.

تعهدات و حمایت‌های بیمه تامین اجتماعی

به طور کلی تعهدات سازمان تامین اجتماعی در کشور دو نوع بلند مدت و کوتاه مدت است. تعهدات کوتاه مدت شامل حمایت‌های درمانی است که درمورد حوادث و بیماری‌ها و یا آزمایشات و بارداری و…‌ انجام می‌شود که بیمه درصدی از این مبالغ را پرداخت می‌کند.

همین که شما به پزشک مراجعه می‌کنید و نسبت به افرادی که بیمه ندارند باید مبلغ کمتری را برای ویزیت بپردازید یکی از حمایت‌های اصلی تامین اجتماعی برای شما انجام می‌شود و به شما تعهد می‌کند که نسبت به هزینه‌های پرداخت درمانی شما با مرکز درمانی مختلف قرارداد داشته باشد تا افرادی که تحت بیمه تامین اجتماعی هستند بتوانند از مراکز درمانی زیادی استفاده کنند.

هزینه عمل‌های جراحی و بسیاری از هزینه‌های دیگری که در بیمارستان‌ها برای افراد بیمه تامین اجتماعی اتفاق می‌افتد با تعهد و حمایت سازمان تامین اجتماعی به صورت درصدی پرداخت می‌شود و مقدار زیادی از آن را بیمه پرداخت می‌کند.

تعهد کوتاه مدت به پرداخت غرامت‌های بیماری و بارداری و هزینه‌های سفر بیمار و هزینه‌های کفن و دفن و… کمک می‌کند و به خصوص برای افرادی که دارای بیماری‌های مختلفی هستند و استفاده زیادی از پزشک و دارو در سال دارند بسیار مناسب می‌باشد و از نظر هزینه تفاوت‌های بسیار زیادی با درمان‌های آزاد دارند.

معرفی نرم افزار: نرم افزار برنامه ریزی منابع سازمانی

اما حمایت‌های بلند مدت به منظور مستمری و مبلغی است که مردم پس از بازنشستگی و یا از کارافتادگی‌های جزیی و کلی دریافت می‌کنند و همچنین مستمری بازماندگان و عیدی و پاداش و سنوات هر ساله هم جزو حمایت‌های بلند مدت است.

منظور از مستمری بازنشستگان مبلغی است که هر فرد پس از چندین سال کار در یک شرکت از دولت دریافت می‌کند و یا افرادی که به طور آزاد بیمه تامین اجتماعی را پرداخت می‌کنند پس از گذشت ۲۰ یا ۳۰ سال می‌توانند بازنشسته تامین اجتماعی شوند و از این سازمان مستمری بگیرند.

مستمری از کار افتادگی به منظور این است که یک شخص در کارخانه و یا شرکتی کار می‌کرده و به دلیلی که در آن شرکت ایجاد شده است مانند یک حادثه ناگوار دیگر نمی‌تواند به کار خود ادامه دهد و مجبور می‌شود از شرکت خارج شود، اگر سازمان تامین اجتماعی با تحقیقات و بررسی‌هایی که انجام می‌دهد متوجه شود که این از کار افتادگی مربوط به شرکت می‌باشد مبلغی را به عنوان مستمری هر ماه به حساب شخص واریز می‌کند.

منظور از مستمری بازماندگان نیز به این صورت است که شخصی قبل از عروس و داماد کردن فرزندان خود و یا قبل از فوت همسر خود از این دنیا می‌رود و حقوق دریافتی که شخص از شرکت می‌گرفته باید به حساب مستمری بگیران متوفی واریز شود و آن‌ها تا زمانی که مجرد هستند می‌توانند از این محصول استفاده کنند و همچنین همسر متوفی تا زمانی که زنده می‌باشد و ازدواج مجدد انجام ندهد از این مبلغ بهره‌مند می‌شود.

بر اساس قانون تامین اجتماعی معاونت درمان وظیفه دارد تعهدات و حمایت‌های سازمان را به بهترین نحو انجام دهد و مراکز درمانی باید تعهدات را از زمان تولد تا مرگ فرد بیمه شده انجام دهند. بیمه‌های تامین اجتماعی که تکمیلی هستند تمامی ‌هزینه‌های درمان را به عهده دارند و هر گونه هزینه‌ای بر عهده سازمان تامین اجتماعی می‌باشد و توصیه می‌شود افرادی که دارای بیمه تامین اجتماعی هستند با پرداخت هزینه‌های بیشتر بیمه خود را به بیمه تکمیلی تبدیل کنند تا همان مقدار هزینه را که تا قبل از آن به مراکز درمانی پرداخت می‌کردند نکنند و هزینه‌های آن‌ها ۱۰۰ درصد توسط سازمان انجام گیرد.

بیمه تامین اجتماعی هزینه عمل‌های زیبایی و برخی از عمل‌ها را بر عهده نمی‌گیرد و افرادی که می‌خواهند از این قبیل کارها را انجام دهند باید هزینه درمان را به طور کامل پرداخت کنند اما داروهایی که از طریق دکتر برای آنها تجویز می‌شود از طریق بیمه تامین اجتماعی قابل حمایت است که بیمه تمامی ‌داروهای ایرانی و ساخت کشور خودمان را از طریق سهمیه بیمه فرد در اختیار او قرار می‌دهد.

ناگفته نماند که هزینه‌های پرداختی توسط بیمه تامین اجتماعی برای هر شخص در هر سال سقف مشخصی دارد و اگر نیازهای درمانی یک فرد بیش از مبلغ سقف تعیین شده تامین اجتماعی باشد باید باقی مبالغ را خودش پرداخت کند و بیمه هیچ تعهدی در قبال پرداخت‌های اضافی ندارد.

تعهدات بیمه تامین اجتماعی

ارسال لیست بیمه تامین اجتماعی برای چه کسانی ضروری است؟

اگر به اطراف خود نگاه کنید متوجه می‌شوید که شرکت‌های خصوصی بسیار زیادی وجود دارد که داخل آنها کارگر‌ها و کارمند‌های زیادی مورد نیاز می‌باشد و برای امنیت مالی و جانی این افراد باید فکری اساسی شود. چندین سال است که دولت اعلام کرده هر کسب و کاری باید به فکر کارکنان خود باشد و ایمنی لازم را برای آنها به وجود آورد و یکی از مهمترین حمایت‌هایی که هر کارگر یا کارمند به آن نیاز دارد بیمه می‌باشد.

هر فردی که کسب و کاری را شروع کند باید کارکنان خود را بیمه کند و این امر باید حداکثر ۱۵ روز پس از شروع کار انجام شود و تمامی‌ کارکنان داخل لیست رد شده توسط کارفرما باشند تا بتوانند از بیمه استفاده کنند. از سرایدار گرفته تا مدیران شرکت باید حتما بیمه شوند و اینکه برخی از موسسان شرکت می‌خواهند کارگران خود را کمتر از تعداد واقعی نشان دهند در کوتاه‌ترین زمان ممکن توسط سازمان شناسایی می‌شوند و جریمه‌هایی برای شرکت به وجود می‌آید.

بیمه تامین اجتماعی هر چند وقت یکبار بازرس‌های خود را به شرکت‌های مختلف می‌فرستد تا تعداد کارمندان را شمارش کنند و هر کس که در محل بیمه نداشته باشد باید حتما تحت بیمه تامین اجتماعی قرار گیرد و یک مهلت به رئیس شرکت برای بیمه کردن کارکنان خود داده می‌شود و اگر در مهلت مقرر به سازمان تامین اجتماعی مراجعه نکند باید هزینه‌هایی را به عنوان جریمه پرداخت نماید و گاهی اوقات جریمه‌های سنگین‌تری برای شرکت‌ها به وجود می‌آید.

لیست بیمه برای تمامی ‌کسب و کارها ضروری است و حتی در کارهایی که فقط کارفرما و یک کارکن وجود دارد هم باید این لیست ارسال شود و برای شرکت‌ها و سازمان‌هایی که تعداد زیادی کارکن دارند و احتمال خطرات و آسیب‌های زیادی حین کار وجود دارد لزوما بهتر است این لیست قبل از اولین روز شروع پروژه و کار به سازمان تامین اجتماعی ارسال گردد تا مراحل بیمه شدن افراد با سرعت بالا انجام گیرد.

در بخش شرکت‌های صنعتی که جان کارکنان در خطر قرار می‌گیرد نیاز به بیمه‌های تکمیلی وجود دارد تا دولت در اثر هرگونه مشکلی تمامی ‌هزینه‌ها را عهده‌دار شود. رئیس شرکت‌ها باید آنقدر مسئولیت پذیر باشد تا کارکنان خود را در اولین وقت بیمه کند و هزینه‌های بیمه را به طور کامل پرداخت نماید.

سازمان تامین اجتماعی تمامی‌ کارفرماها را به فرستادن لیست بیمه اجبار کرده و اگر هر کسی به هر دلیلی در زمان مشخص این لیست را ارسال نکند باید هزینه‌های زیادی را برای جریمه پرداخت نماید. اگرچه ارسال این لیست زمان زیادی را از کارفرما نمی‌گیرد اما می‌تواند فواید بسیار زیادی برای کارفرما و شرکت او داشته باشد.

بیمه تامین اجتماعی

روند تشکیل پرونده کارفرمایان برای رد کردن لیست بیمه

هر کار اداری طی مراحلی انجام می‌شود و برای انجام آن باید صبور بود. البته سازمان تامین اجتماعی با داشتن یک سیستم پرسرعت و قوی این امکان را برای مراجعین خود فراهم کرده تا بتوانند با سرعت بالا تشکیل پرونده دهند و کارهای اداری خود را در زمان کوتاه انجام دهند.
پس از این که یک کسب و کار راه‌اندازی شود باید کارفرما به نزدیک‌ترین شعب بیمه تامین اجتماعی مراجعه کند و یک کد کارگاهی ثبت شده برای کسب و کار خود دریافت کند و باتوجه به آن کد نسبت به انجام کارهای اداری لیست بیمه اقدام کند.

اگر می‌خواهید متوجه شوید که نزدیکترین شعبه بیمه تامین اجتماعی به شما کدام شعبه است می‌توانید با سازمان مرکزی تامین اجتماعی در شهر خود تماس بگیرید و با توجه به محله‌ای که در آن قرار دارید آدرس نزدیکترین شعبه را دریافت کنید. کارگاه‌ها دو نمونه هستند که دارای شخصیت‌های حقیقی و حقوقی می‌باشند و با توجه به این شخصیت‌ها باید نسبت به تکمیل مدارک خود اقدام کنند.

کارگاه‌هایی که شخصیت حقیقی دارند برای گرفتن کد کارگاه نیاز به مدارک زیر دارند:

جواز کسب صنف، پروانه، سند ملکی و یا اجاره کارگاه، مدارک دادگاهی درباره مالکیت و یا اجاره کارگاه، تاییدیه اتحادیه یا صنف مبتنی بر مالکیت کسب و کار، تکمیل برگه‌های مربوط به درخواست بیمه، کپی شناسنامه و کارت ملی کارفرما و ارائه کد پستی برای مشخص شدن مکان دقیق کارگاه.

مدارکی که برای شخصیت حقوقی به جهت درخواست و تکمیل فرم بیمه نیاز دارد هم به این شرح است:

یک آگهی رسمی ‌برمبنای تاسیس شرکت در یک روزنامه معتبر و تصویر سند یا اجاره نامه محل کسب و کار، پروانه، مدارک لازم برای مشخص بودن هیات مدیره و شناسنامه‌ها و کارت ملی ایشان، تکمیل برگه درخواست اولیه بیمه و امضا و مهر شرکت، ارائه کد پستی برای مشخص بودن مکان دقیق کارگاه و یک درخواست رسمی ‌برای گرفتن کد کارگاه به همراه مهر و امضا.

پس از اینکه این مدارک به شعب تامین اجتماعی برده شود زمان بازدید یکی از مامورین بیمه از محل کار می‌رسد که حداکثر دو هفته پس از درخواست بیمه این اتفاق می‌افتد و یک مامور به کارگاه می‌آید. در این بازدید باید صحت محل کارگاه و تعداد کارکنان و شغل آن‌ها مورد بررسی قرار گیرد تا کاملا مطابق با درخواست کارفرما باشد.

بازرس یک لیست از کارگاه تهیه می‌کند و حتما باید این لیست به شکل همان لیستی باشد که کارفرما به بیمه تحویل داده است. بازرس باید هویت افراد را به طور دقیق بررسی و یادداشت نماید. پس از بازدید بازرس از کارگاه مدت ۷۲ ساعت طول می‌کشد تا بیمه جواب قطعی را به کارفرما بدهد و اگر همه چیز صحت داشته باشد در سیستم بیمه یک کد کارگاهی به شخص داده می‌شود و باید با مراجعه دوباره برگه‌های درخواست ابلاغ احکام اینترنتی و شماره کاربری و رمز عبور را تکمیل کند و تحویل بیمه دهد.

بیشتر بدانید: سال مالی

روند تکمیل پرونده کارکنان برای رد کردن لیست بیمه

پس از اینکه کارگاه کد خود را دریافت کند و کارفرما تمامی ‌مراحل را به درستی انجام دهد نوبت به بیمه کارکنان می‌رسد که باید با در دست داشتن مدارک به شعب تامین اجتماعی مراجعه کنند و خود را بیمه کنند. در این مرحله کد ملی هر کارکن در لیست کد کارگاه قرار می‌گیرد و کارفرما موظف است هزینه‌های پرداختی را برای بیمه کردن شخص پرداخت کند.

به هر یک از کارکنانی که به درستی احراز هویت شده باشند و در لیست شرکت قرار گیرند یک کد هشت رقمی‌ بیمه داده می‌شود و اگر یکی از افراد دارای کد از قبل باشد همان کد برای او در نظر گرفته می‌شود. در این مرحله یک برگه حاوی عکس و کد پرسنلی به کارکنان داده می‌شود که باید آن را در اختیار کارفرما قرار دهند.

معرفی نرم افزار: نرم افزار مدیریت انبارداری

ارسال اینترنتی لیست بیمه و دریافت فیش حق بیمه

امروزه بسیاری از کارها به صورت اینترنتی انجام می‌شوند و برای سرعت بالا و راحتی کار که در وقت و هزینه کارفرماها صرفه جویی شود لیست بیمه را به صورت اینترنتی ارسال می‌کنند. پس از ثبت و دریافت کد کارگاه و انجام مراحل اداری همه کارکنان نوبت به ارسال اینترنتی لیست بیمه می‌شود که با استفاده از رمز عبور و نام کاربری می‌توان به سایت تامین اجتماعی مراجعه کرد و این لیست را به صورت اینترنتی ارسال نمایید.

چگونه باید از سامانه غیرحضوری استفاده کرد؟

سامانه غیرحضوری تامین اجتماعی انجام بسیاری از کارهای بیمه را امکان پذیر کرده و ما به شما توصیه می‌کنیم که انجام عملیات بیمه را از طریق سامانه انجام دهید به این صورت که اگر قبلا از سرویس‌های متمرکز بیمه تامین اجتماعی استفاده کرده باشید نیازی به ثبت نام دوباره نیست و می‌توانید با اطلاعات قبلی وارد سایت شوید.

اما اگر برای بار اول می‌خواهید از این سامانه استفاده کنید می‌بایست احراز هویت شوید و یک نام کاربری و رمز عبور برای خودتان ایجاد کنید. برای استفاده کارهای عمومی ‌می‌توانید به همین شکل و به صورت غیر حضوری هویت خود را اعلام کنید اما برای کارهای خصوصی و جزیی‌تر نیاز به مراجعه حضوری به یکی از شعب دارید تا فرم تعهدنامه را پر کنید و دسترسی بیشتری به این سامانه داشته باشید‌.

سامانه غیرحضوری

در صورت بروز مشکل در سامانه به کجا می‌توان مراجعه کرد؟

اگر در فرایند پیگیری و ثبت نام به مشکلی برخورد کردید می‌توانید با مطالعه راهنمایی‌هایی که در همان صفحه قرار دارد جواب سوال‌های خود را دریافت کنید و مشکل را برطرف کنید. در کنار هر مطلب در سایت یک راهنما وجود دارد که توضیحات زیادی درباره بخش‌های مختلف آن صفحه از سایت داده است و مشکلات شما را تا حد امکان برطرف می‌کند. البته سعی کنید مطلب را به دقت بخوانید.

راه دوم این است که به صفحه تامین اجتماعی من مراجعه کنید و در قسمت نمایش درخواست‌ها، درخواست خود را جست‌وجو نمایید و در قسمت انتهایی روی گزینه انجام عملیات کلیک کنید تا بتوانید گزینه راهنمای هوشمند را انتخاب کنید.

راه دیگر هم تماس گرفتن با شماره ۱۴۲۰ است تا مشکل خود را با اپراتور مطرح کنید و او راهنمایی‌های لازم را در اختیارتان قرار دهد. پس از اینکه نرم افزار را روی گوشی خود نصب کردید می‌توانید اطلاعات کامل بیمه کارکنان خود را وارد آن کنید و لوح فشرده آن را به سازمان تحویل دهید. این نرم افزار قابلیت نصب روی ویندوز را هم دارد تا کار را برای شما راحت کند.

معرفی نرم افزار: نرم افزار حقوق و دستمزد

آموزش ارسال لیست بیمه اینترنتی، راهنمای ارسال لیست بیمه

شما می‌توانید لیست بیمه خود را به صورت اینترنتی به سازمان ارسال کنید و سپس فایلی که روی نرم افزار شما قرار دارد را با رایت روی یک سی دی به بیمه ببرید تا فیش بیمه خود را دریافت کنید. اما اگر رمز ارسال لیست بیمه را داشته باشید می‌توانید از طریق نرم افزار هم برای انجام مراحل کار خودتان اقدام کنید.

برای این کار ابتدا به آدرس سرویس‌های تامین اجتماعی بروید و ورود به سامانه را انتخاب کنید. سپس کدملی کارفرما را در بخش نام کاربری و رمز عبور وارد کنید و سپس به قسمت کارفرمایان وارد شوید و به قسمت ارسال لیست حق بیمه مراجعه نمایید در بخش بعدی شما می‌توانید لیست بیمه خود را به دو روش ارسال کنید:

روش اول: اگر از قبل فایل خود را دارید در این قسمت می‌توانید فایل خود را بارگذاری نمایید.

روش دوم: تمامی‌ عملیات را به صورت آنلاین انجام دهید و با کلیک روی قسمت بارگذاری روی فایل لیست حق بیمه یک صفحه باز می‌شود که در این صفحه باید فایل خود را بارگذاری کنید و سپس لیست بیمه را تایید کنید. البته فراموش نکنید که شما برای انجام این کارها به شکل آنلاین باید حتما در قسمت خدمات کارفرمایان بخش مربوط به خدمات آنلاین را تکمیل کنید.

نکات مهم در ارتباط با ارسال لیست بیمه تامین اجتماعی اینترنتی

یکی از نکات مهمی ‌که برای برخی افراد دغدغه شده این است که فکر می‌کنند لیست‌هایی که به صورت اینترنتی ارسال می‌شوند پشتیبانی ندارند درصورتی که این فایل‌ها به طور کامل پشتیبانی می‌شوند و در صورت هر گونه مشکل می‌توانید آن را پیگیری کنید و یکی از خوبی‌های این خدمات استفاده از نرم افزاری است که رشد و پیشرفت خوبی داشته و روی ویندوزهای مختلف قابل اجراست.

معرفی نرم افزار: نرم افزار حسابداری مالی

جریمه دیرکرد ارسال لیست بیمه ۱۴۰۱

لیست بیمه باید هر ماه به سازمان تامین اجتماعی ارسال شود و هر کارفرما موظف است این کار را در تاریخ و زمان مشخصی انجام دهد اما اگر به هر دلیلی نتواند در زنان مشخص لیست مربوطه را ارسال کند باید ده درصد کل حق بیمه و بیمه بیکاری به سازمان پرداخت شود. البته برای کارهایی که پنج نفر کارکن و زیر پنج نفر دارند از پرداخت بیمه کارفرما معاف‌اند و دوماه فرصت دارند تا لیست بیمه خود را ارسال کنند.

جریمه دیرکرد پرداخت لیست بیمه ۱۴۰۱

مبلغ پرداختی برای بیمه کارکنان هم باید در زمان مشخص به حساب سازمان تامین اجتماعی واریز شود و اگر به هر دلیلی در پرداخت آن کوتاهی شود باید دو درصد از مبلغ بیمه و بیمه بیکاری به سازمان پرداخت شود. اگر هر کارفرمایی به مشکل مالی برخورد کند می‌تواند جهت قسط بندی این مبلغ به تامین اجتماعی مراجعه کند تا نیازی نباشد جریمه دیرکرد بدهد و با پرداخت اقساط بتواند کل مبلغ را بپردازد.

جریمه دیر کرد بیمه

نحوه رد کردن بیمه اتباع خارجی

اتباع خارجی هم مانند کارگران و کارمندان ایرانی می‌توانند از طریق کارفرمایان بیمه شوند البته این بستگی به داشتن مدارک لازم جهت بیمه شدن است و حتما باید از یک مجوز و گذرنامه رسمی ‌برخوردار باشند و در این صورت تامین اجتماعی وظیفه دارد اسم این فرد را به عنوان بیمه شده رد کند. تفاوتی بین مبلغ پرداختی برای بیمه اتباع خارجی و افراد ایرانی وجود ندارد و هرکدام به صورت یکسانی از خدمات بیمه برخوردار می‌شوند.

نرم افزار های کاربردی

نرم افزار حسابداری فروش امکان مدیریت کلیه فرایندهای فروش، قیمت گذاری فروش کالاها به تفکیک گروه های مختلف مشتریان را فراهم می سازد. همچنین سیاست گذاری چگونگی مدیریت شعب در این نرم افزار انجام می شود.
نرم افزار انبار تعدادی امکان طبقه بندی پویا بابت مواد اولیه، کالاهای نیمه ساخته و محصول و سایر کالاهای موجود در انبار را متناسب با کسب و کار فراهم می سازد. همچنین ورود و خروج کالاها به سادگی و هماهنگ با فرآیندهای مرتبط و جاری در سازمان قابل مدیریت می باشد.

دیدگاه‌ها
دیدگاهتان را بنویسید
نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد.

تماشا
معرفی
تماس
تماس
دمو
دمو