close
ارتباط با ما
اطلاعات تماس اطلاعات تماس
  • پشتیبانی
  • ٨٨٥٣٢٩٧٩-٠٢١
  • ٨٨٥٣٢٩٨٠-٠٢١
  • ٨٨٥٣٢٩٨١-٠٢١
  • ٨٨٥٣٢٩٨٢-٠٢١
ایمیل منتظر نظرات و پيشنهادات ارزشمند شما هستيم
close

درخواست جلسه نمایش نرم افزارها

لطفا برای در خواست جلسه نمایش نرم افزارهای طرح اندیشان پویا اطلاعات فرم زیر را تكمیل كنید تا در اسرع وقت جهت هماهنگی های بعدی با شما تماس گرفته شود.

روش‌های قیمت گذاری محصولات غذایی

روش‌های قیمت گذاری محصولات غذایی

قیمت گذاری محصولات غذایی

امروزه در عصر رقابت، قیمت گذاری محصولات غذایی اهمیت بسیار بالایی دارد چراکه می‌تواند یک کسب و کار را به‌راحتی متحول کند، حالا یا به سمت پیشرفت و یا به سمت پسرفت. استراتژی‌های متفاوتی برای تعیین نرخ یک محصول وجود دارند که هم به صورت دستی انجام می‌گیرند و هم اتوماتیک.

آنچه در ادامه خواهید خواند:

مزایای قیمت گذاری محصولات غذایی

یک قیمت‌گذاری مناسب برای محصولاتتان می‌تواند میزان فروش و سود شما را تا چندین برابر از چیزی که انتظار دارید بالاتر ببرد و بالعکس اگر قیمت‌گذاری مناسبی نداشته باشید حتی ممکن است کسب و کارتان با مشکل جدی روبرو شود. فرقی نمی‌کند چه محصولی ارائه می‌دهید هر محصولی که هست باید با استراژی‌های معینی برای آن نرخ‌گذاری کنید.

معرفی نرم افزار: نرم افزار خزانه داری

محصولات غذایی از آنجایی که نیازهای روزمره انسان را برطرف می‌کنند، مردم روزانه با آن‌ها بیشتر از هر محصول دیگری سر و کار دارند به همین جهت در نرخ‌گذاری محصولات غذایی نیز باید دقتی فراوان داشت، فرض کنید یک مشتری به مجموعه‌ای به قصد خرید می‌رود و دو محصول با کاربری مشابه را می‌بیند؛ اولین چیزی که به آن توجه می‌کند چیست؟ قیمت، پس می‌توان نتیجه گرفت که قیمت و نرخ در اکثر مواقع حرف اول را می‌زنند سپس سایر فاکتورها در نظر گرفته می‌شوند.

نرخ گذاری محصولات غذایی

به طور کل 3 روش برای قیمت گذاری محصولات غذایی وجود دارد که به بررسی آن‌ها می‌پردازیم اما قبل از آن لازم است تا به چند سوال پاسخ دهید.ابتدا باید از خود بپرسید که محصول شما چه ویژگی منحصر به فردی دارد، آیا ویژگی‌های محصول شما به گونه‌ای است که با قیمت آن از نظر ارزش همخوانی داشته باشد؟
اگر قصد داشتید تا قیمت محصول خود را دستخوش تغییر کنید چه نتیجه‌ای در بازار منتظر شما خواهد بود؟
آیا می‌توانید بهترین موقعیت را برای فروش محصولتان شناسایی کنید؟ که در آن موقعیت قیمت را کم یا زیاد کنید؟

معرفی 3 روش نرخ گذاری محصولات غذایی

میزان هزینه

باتوجه به میزان هزینه‌ای که برای محصول شده همانطور که ذکر شد استراتژی‌های مختلفی برای تعیین قیمت گذاری محصولات غذایی وجود دارد که یکی از پرکاربردترین‌های آن‌ها، روش قیمت‌گذاری براساس قیمت تمام شده است؛ در این روش شما باید در نظر بگیرید که برای تولید آن محصول چه هزینه‌هایی را متحمل شده‌اید، با در نظر گرفتن هزینه‌هایی که کردید یک میزان سودی را باید برای خود تعیین کنید و قیمت تمام شده محصول شما می‌شود مقدار هزینه‌ شما بعلاوه میزان سود شما.

اهمیت نرخ گذاری محصولات غذایی

این روش یک روش بسیار ساده و پرکاربرد است که اکثرا در خرده و یا عمده‌فروشی‌ها استفاده می‌شود، اما در برخی موارد ممکن است در محاسبات این روش برای برخی محصولات به مشکل بخورید که برای این کار پیشنهاد می‌شود تا از نرم‌افزارهای حسابداری استفاده کنید.

معرفی نرم افزار: سیستم قیمت گذاری انبار

تعیین نرخ رقابتی

باتوجه به این روش عامل اصلی که باید به آن توجه داشته باشید رقبای محصول شما خواهند بود، در این روش نیازی نیست که میزان تقاضا یا هزینه تمام شده محصول را در نظر بگیرید بلکه لازم است تمرکز اصلی شما بر روی رقبای محصولتان باشد. از نظر قیمت، یک محصول غذایی در بازار رقابتی تاثیر بسیار زیادی در ارزش محصول از نگاه مشتری خواهد داشت. در این روش شما باید تمام تلاش خود را بکنید تا ارزش محصول‌تان را در ذهن مشتری بالا ببرید، هرچقدر در این امر نسبت به رقبا موفق‌تر عمل کنید می‌توان انتظار داشت که فروش بهتری خواهید داشت و قطعا سود بیشتری از محصول خود خواهید برد.

ارسال فاکتور به صورت نا محدود در نرم افزار سامانه مودیان

تعیین نرخ باتوجه به تقاضا

این روش یکی از مرسوم‌ترین روش‌ها در کشور ماست، از این روش زمانی استفاده می‌کنیم که در واقع مشتری چاره‌ای نداشته باشد که بخواهد با قیمت دیگری آن محصول را تهیه کند و باید با قیمت محصول کنار بیاید.
در این روش صحبت بر سر میزان تقاضاست که همیشه عامل مهمی در تعیین نرخ محصولات بوده. محصولی که ارزش خاصی از نظر مشتری دارد از نظر میزان تقاضا قطعا با محصولات دیگر تفاوت دارد. اگر مشتری نسبت به قیمت حساسیت کمی داشته باشد و چاره‌ دیگری جز خرید آن محصول نداشته باشد می‌توان از این روش استفاده کرد.

معرفی نرم افزار: مدیریت انبار

جمع بندی
به طور کل در این روش میزان تقاضا و وضعیت بازار در اکثر مواقع می‌تواند یک معیار اصلی برای تعیین نرخ محصول باشد.
باتوجه به سه روش کلی که گفته شد می‌توانید برای محصولات غذایی خود تعیین نرخ کنید، البته این روش‌ها به صورت کلی بیان شده‌اند و در واقع تعیین نرخ برای محصولات غذایی به صورت حرفه‌ای 12 مدل مختلف دارند که هر کدام به منظور خاصی مورد استفاده قرار می‌گیرند، اما تمامی این 12 روش زیر مجموعه‌ای از 3 روشی هستند که در متن فوق به آن اشاره کردیم.

قیمت گذاری محصولات غذایی

نرم افزار های کاربردی

نرم افزار انبار تعدادی امکان طبقه بندی پویا بابت مواد اولیه، کالاهای نیمه ساخته و محصول و سایر کالاهای موجود در انبار را متناسب با کسب و کار فراهم می سازد. همچنین ورود و خروج کالاها به سادگی و هماهنگ با فرآیندهای مرتبط و جاری در سازمان قابل مدیریت می باشد.

دیدگاه‌ها
دیدگاهتان را بنویسید
نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد.

تماشا
معرفی
تماس
تماس
دمو
دمو