close
ارتباط با ما
اطلاعات تماس اطلاعات تماس
  • پشتیبانی
  • ٨٨٥٣٢٩٧٩-٠٢١
  • ٨٨٥٣٢٩٨٠-٠٢١
  • ٨٨٥٣٢٩٨١-٠٢١
  • ٨٨٥٣٢٩٨٢-٠٢١
ایمیل منتظر نظرات و پيشنهادات ارزشمند شما هستيم
close

درخواست جلسه نمایش نرم افزارها

لطفا برای در خواست جلسه نمایش نرم افزارهای طرح اندیشان پویا اطلاعات فرم زیر را تكمیل كنید تا در اسرع وقت جهت هماهنگی های بعدی با شما تماس گرفته شود.

راهکارهای تحلیل زمانی حساب‌های دریافتی

راهکارهای تحلیل زمانی حساب‌های دریافتی

تحلیل زمانی حساب های دریافتنی

تحلیل زمانی حساب‌های دریافتی نوعی ابزار مدیریتی به شمار می‌رود که توسط حسابداران جهت مقایسه و ارزیابی حساب‌های دریافتی و شناسایی و تشخیص بی نظمی‌ها و مشکلات موجود مورد استفاده قرار می‌گیرد. روش تحلیل زمانی می‌تواند مطالبات را بر حسب موعد پرداخت تقسیم بندی کند. در نتیجه آن مشخص می‌شود که کدام یک از مشتری‌ها به واحدهای وصول مطالبات ارجاع داده شوند و یا آنکه چه کسی پیگیر فاکتورها خواهد بود.

گزارش‌های تحلیل زمانی می‌توانند فاکتور‌ها را بر مبنای تاریخ و شماره تجزیه و مورد ارزیابی قرار دهند. مدیریت نیز از این داده‌ها و اطلاعات جهت تعیین سلامت حوزه‌های مربوط به مسائل مالی شرکت‌ها استفاده می‌نماید. همچنین بررسی می‌شود که شرکت‌ها تا چه میزان قابلیت انجام ریسک‌های اعتباری را در مقایسه با آنچه از عهده آن بر می‌آیند، در اختیار دارند.

بررسی انواع راهکارهای تحلیل زمانی حساب‌های دریافتی

راهکارهای مختلفی جهت استفاده مدیریت شرکت و موسسات از گزارشات تحلیل زمانی حساب‌های دریافتی هستند که در ادامه برخی از آنها را بررسی می‌کنیم.

شیوه‌های وصول مطالبات

انواع دریافتی‌های شرکت‌های عمده به واسطه چک و نامه‌های همراه با آن وصول می‌گردند که چک‌ها را حسابدارها به بانک ارسال خواهند کرد و سپس نامه مرتبط با آن به مرکز رایانه برای ثبت فرستاده می‌شود. جمع ستون حساب‌های دریافتی در پایان به صورت روزانه و یا در بازه‌های زمانی دیگری به حساب کنترل بدهکاران انتقال داده می‌شوند.

نرم افزار سامانه مودیان پویا محاسبه دقیق و سریع مالیات

از جمله راهکارهایی که مدیریت می‌تواند از تحلیل زمانی حساب‌های دریافتی استفاده نماید، می‌توان به تعیین میزان اثربخشی آئین وصول مطالبات شرکت و موسسات اشاره نمود. چنانچه گزارش تحلیل زمانی بخش زیادی از مطالبات قدیم را نمایش دهد، بدین معناست که شیوه‌های وصول مطالبات شرکت‌ها عملکرد ضعیفی را از خود نشان داده‌اند.
ممکن است بعضی از مشتریان تمایلی نداشته باشند که فاکتورهای خود را در موعد معین پرداخت کنند.

در این صورت منتظر یادآوری دوم و یا سوم فاکتور خود جهت تسویه حساب مانده خود می‌مانند. چنانچه مشتریان پرداخت‌های خود را به تعویق بیاندازند، شرکت‌ها می‌بایست انواع روش‌های وصول خود را مورد بررسی قرار دهد. در این صورت است که می‌تواند مطالبات وصول نشده خود را در موعد مقرر خود پیگیری نماید.

تحلیل زمانی حساب‌های دریافتی

ریسک اعتباری

گزارشات تحلیل زمانی حساب‌های دریافتی نمایش می‌دهد که کدام مشتریان قابلیت تبدیل شدن به ریسک اعتباری شرکت‌ها را دارند. حساب‌های دریافتی قدیم‌تر می‌توانند خطر ورشکستگی شرکت را به دلیل ریسک بدهکاران که امکان پرداخت رقم فاکتور‌های خود را ندارند، نمایش دهند.

چنانچه گزارشات نشان دهند که مشتریان در مقایسه با دیگر پرداخت کنندگان کندتر عمل می‌کنند، شرکت‌ها می‌بایست سیاست‌های مربوط به ارسال صورتحساب خود را بازبینی نمایند و یا آنکه همکاری‌های تجاری خود را با آن دسته از مشتریانی که به صورت مداوم و پیاپی در پرداختی‌های خود تعلل می‌کنند، به اتمام برسانند. علاوه بر آن، این امکان وجود دارد که مدیریت ریسک اعتباری خود را با استانداردهای صنعت مقایسه نمایند تا مشخص شود که این مقدار، ریسک اعتباری بالایی را به دنبال دارد و یا آنکه این ریسک در محدوده مجاز عادی در صنعت خاص قرار می‌گیرد.

ذخیره مطالبات مشکوک الوصول

برای اندازه‌گیری درست سوداوری شرکت‌ها می‌بایست درآمدها با هزینه‌های انجام شده، مطابقت داده شوند. جهت آنکه صورت‌های مالی شرکت‌ها وضعیت مالی آنها را به صورت صحیح و مطلوب نمایش دهند، باید دریافتنی‌ها به خالص ارزش بازیافتنی‌ها در صورت‌های مالی منعکس گردند.

مدیریت ممکن است از گزارش تحلیلی زمانی جهت تخمین و حدس مطالبات وصول ناشدنی بالقوه در طول دوره گزارشات استفاده نماید. درصد مقدار واحد پولی فاکتورها که با مطالبات وصول نشدنی در هر دوره برابر است، مورد ارزیابی قرار می‌گیرد. این درصد در گزارشات تحلیلی زمانی دوره فعلی قرار خواهند گرفت.

تحلیل زمانی حساب‌های دریافتی

نحوه عملکرد گزارش تحلیل زمانی

از گزارشات تحلیلی زمانی جهت نمایش فاکتورهای معوق مشتریان و تعداد روز‌های عقب افتادگی استفاده می‌گردد. چنانچه سیاست‌های پرداختی شرکت بدین صورت باشد که مشتریان اجازه داشته باشند که پس از دریافت خدمات و محصولات، هزینه مربوط به آن‌ها را بپردازند، گزارش تحلیلی زمانی این اجازه را به شرکت‌ها می‌دهد که فاکتورها و زمان موعد آنها را مورد بررسی و پیگیری قرار دهد. در نتیجه آن، مشتریان هزینه‌های مربوطه را به موقع پرداخت می‌کنند.

گزارشات زمانی می‌توانند تمامی فاکتور‌های سر رسید شده را برای همه مشتریان به هنگام گروه بندی بر مبنای قدمت فاکتور نمایش دهند. مدیریت شرکت‌ها می‌بایست یک بار در ماه گزارش تحلیلی زمانی را تهیه نماید تا از آن دسته از فاکتورهایی که به موعد مقرر نزدیک شده‌اند، آگاه باشد. پس از آن، می‌تواند مشتریانی را که از موعد پرداختشان گذشته است، آگاه سازد.

مشکلات احتمالی در گزارشات تحلیل زمانی حساب‌های دریافتی

اگرچه گزارش تحلیل زمانی حساب‌های دریافتنی به تیم مدیریت کمک می‌کند تا وضعیت مالی شرکت را بهتر بشناسند، اما بسته به زمان تولید گزارش تحلیل زمانی، ممکن است اطلاعات گمراه کننده ارائه دهد. به عنوان مثال، اکثر شرکت‌ها صورتحساب را تا پایان ماه برای مشتریان خود ارسال می‌کنند و گزارش تحلیل زمانی چندین روز بعد ایجاد می‌شود. این به این معنی است که این گزارش، فاکتورهای ماه گذشته را به عنوان پرداختنی‌های معوق نشان می‌دهد، درحالی که در واقع، بسیاری از آنها بلافاصله کمی پس از تهیه گزارش تحلیل زمانی پرداخت شده‌اند.

علاوه بر آن، تهیه گزارش قبل از پایان ماه، مطالبات کمتری را نشان می‌دهد در حالی که در حقیقت، مطالبات بیشتری برای پرداخت به شرکت وجود دارد. مدیریت باید شرایط اعتباری خود را با دوره گزارش‌های تحلیل زمانی مطابقت دهد تا بتواند شرح دقیق تری از حساب‌های دریافتنی دریافت کند.

نرم افزار های کاربردی

نرم افزار انبار تعدادی امکان طبقه بندی پویا بابت مواد اولیه، کالاهای نیمه ساخته و محصول و سایر کالاهای موجود در انبار را متناسب با کسب و کار فراهم می سازد. همچنین ورود و خروج کالاها به سادگی و هماهنگ با فرآیندهای مرتبط و جاری در سازمان قابل مدیریت می باشد.
نرم افزار حسابداری انبار امکان ارزش گذاری کالاهای موجود در انبار را بر استاندارد های تعریف شده فراهم می سازد. قیمت گذاری کالاها در انبارها به تفکیک عوامل هزینه از ویژگی های خاص این نرم افزار می باشد.

دیدگاه‌ها
دیدگاهتان را بنویسید
نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد.

تماشا
معرفی
تماس
تماس
دمو
دمو