close
ارتباط با ما
اطلاعات تماس اطلاعات تماس
  • پشتیبانی
  • ٨٨٥٣٢٩٧٩-٠٢١
  • ٨٨٥٣٢٩٨٠-٠٢١
  • ٨٨٥٣٢٩٨١-٠٢١
  • ٨٨٥٣٢٩٨٢-٠٢١
ایمیل منتظر نظرات و پيشنهادات ارزشمند شما هستيم
close

درخواست جلسه نمایش نرم افزارها

لطفا برای در خواست جلسه نمایش نرم افزارهای طرح اندیشان پویا اطلاعات فرم زیر را تكمیل كنید تا در اسرع وقت جهت هماهنگی های بعدی با شما تماس گرفته شود.

نرم افزارهای مدیریت شرکت های استارت آپ

نرم افزارهای مدیریت شرکت های استارت آپ

نرم افزارهای مورد نیاز برای شرکت های استارت آپ

آنچه در این مقاله خواهید خواند:

در چند سال اخیر و با پیشرفت تکنولوژی شرکت های زیادی با نام استارت آپ ایجاد شده اند. با اینکه تاکنون در مورد استارت آپ‌ها زیاد شنیده اید، اما شاید تعریف دقیقی از آن را ندانید. استارت آپ به کسب و کاری گفته می‌شود که با یک ایده خلاقانه جهت ارائه راه حلی برای رفع نیاز ایجاد شده اند. یکی دیگر از خصوصیات شرکت های استارت آپ‌ها این است که آن‌ها پایه و اساس خود را بر مبنای تکنولوژی قرار داده اند و یکی از مهم ترین دلایل رشد و پیشرفت این شرکت‌ها نیز همین مورد بوده است.

یک مثال ساده و عینی برای معرفی شرکت های استارت آپی تاکسی‌های اینترنتی است که از آن استفاده می‌کنیم. شرکت های نوپا یا استارت آپی معمولا به حمایت مالی نیاز دارند تا بتوانند زودتر به رشد خود دست پیدا کنند. با تمام این‌ها باید بدانید ریسک شکست در این شرکت‌ها بسیار زیاد است و به نوعی عدم قطعیت وجود دارد.

در هر سازمانی افراد دارای نقش های مختلفی می باشند که این نقش ها براساس خواسته سازمان انتخاب شده و افراد باتوجه به عناوین شغلی خود وظایفی دارند. برنامه ریزی جهت دادن عناوین شغلی و کاری درست و انتخاب پرسنل مناسب بهترین نتیجه را برای استارت آپ ها به همراه خواهد داشت. در توصیف مسئولیت های مدیریت استارت آپ مسائل مختلفی دخیل می باشد و بسته به نوع استارت آپ می تواند متفات باشد.

مشخص است که هر کسب و کاری اگر به خوبی مدیریت شود، احتمال موفقیت آن نیز بیشتر خواهد بود. امروزه با پیشرفت تکنولوژی کارها بسیار راحت شده است و می‌توان از این فرصت برای بهتر کردن نحوه مدیریت استفاده کرد. به طور حتم هر شرکتی و به خصوص استارت آپ‌ها در صورتی که به خوبی مدیریت نشوند، احتمال شکست آن‌ها زیاد است. از این رو در این مقاله به معرفی نرم افزارهای مورد نیاز در مدیریت شرک ‌های استارت آپ خواهیم پرداخت.

استات آپ

نرم افزار حسابداری برای مدیریت شرکت های استارت آپی

مگر می‌شود که شرکتی هر چند کوچک به نرم افزار حسابداری احتیاج نداشته باشد؟ یکی از اهداف اصلی هر شرکتی کسب سود و منفعت است. به همین دلیل باید اطلاعات دقیق و درستی را در مباحث مالی و ورود و خروج پول داشته باشد. بدیهی است که سهل انگاری در این مورد می‌تواند باعث ورشکستگی آن شرکت شود. استارت آپ‌ها با توجه به شرایط خاصی که دارند، دارای قوانین مالی متفاوتی هستند. به همین علت وجود نرم افزار‌های حسابداری مدیریت پول و اطلاع از دخل و خرج بسیار ضروری است.

همانطور که اشاره شد ریسک در شرکت های استارت آپی بسیار زیاد است. بدیهی است که این شرکت‌ها باید تا زمان رشد کسب و کار خود و جذب حمایت مالی به بحث مدیریت مالی خود توجه کنند. یکی از مباحث مهم در مدیریت مالی نگهداری سيستم صورت های مالی بوده و استفاده از آن‌ها در مواقع ضروری است. اینکه یک شرکت استارت آپی باید چه تصمیمات جدیدی بگیرد، بستگی به همین صورت‌های مالی دارد. شما می‌توانید با استفاده از نرم افزارهای حسابداری آن‌ها را تهیه و در مواقع لزوم استفاده کنید.


لزوم نرم افزار مدیریت پروژه برای شرکت های استارت آپی

نرم افزار مدیریت شرکت و پروژه به مجموعه ای یکپارچه اشاره می کند که حاوی تعدادی برنامه مجزا، اما مرتبط با آن در یک راه حل است. مدیریت پروژه به طور خلاصه بررسی یک پروژه جهت انجام درست و اصولی آن است. همچنین این کار باید در زمان و مکان خاص خود و همچنین با منابع مالی موجود انجام شود. همانطور که مشخص شد مدیریت پروژه اصلا کار راحتی نیست و در بعضی از شرکت‌ها نیاز به یک گروه مجزا دارد. عقب تر اشاره کردیم که شرکت های استارت آپی با یک ایده خلاقانه و برای حل یک نیاز به وجود آمده اند.

بدیهی است که اگر این شرکت‌ها بخواهند که خود را به مردم معرفی کنند، نیاز به انجام پروژه‌های زیادی دارند. از آن جایی که ریسک در این شرکت‌ها زیاد است، این کار حساسیت بیشتری دارد. از طرف دیگر این شرکت‌ها در اوایل کار به اندازه ای درآمد ندارند که هزینه‌های گزاف انجام دهند. انجام یک پروژه همیشه کار راحتی نیست. به همین دلیل مدیریت پروژه با برنامه ریزی و ارائه بهترین راه حل‌ها به داد شرکت های استارت آپی خواهد رسید. برای انجام یک پروژه سه عامل بسیار مهم است:

  1. زمان
  2. هزینه
  3. کیفیت

چند نرم افزار خوب برای مدیریت پروژه شرکت های استارت آپی

نرم افزار مدیریت کارهای شرکت به شما و اعضای سازمانتان کمک می‌کند تا کارهای روزانه و پروژه های طولانی مدت خود را مدیریت کرده و کارایی خود را به مقدار زیادی افزایش می‌دهد. نرم افزار های مدیریتی استارت آپ و پروژه به شما راه‌هایی را پیشنهاد می‌دهد که پروژه شما را در کمترین زمان و با هزینه کم به انجام برساند و در انتها نیز از نتیجه و کیفیت کار راضی خواهید بود.
در ادامه لازم است که به معرفی چند نرم افزار خوب برای مدیریت پروژه شرکت های استارت اپ بپردازیم.

  • نرم افزار Microsoft Project
  • نرم افزار primavera
  • نرم افزار Trello
نمر افزارهای موردنیاز شرکت های استارتاپی

نرم افزار Primavera

Primavera در سال 1983 راه اندازی شد، یک برنامه نرم افزاری حرفه ای و شگفت انگیز است که توسط متخصصان پروژه، برنامه ریزان، مهندسان، برنامه ریزان و سایر افرادی که درگیر برنامه ریزی، مدیریت، گزارش پروژه هستند و با سایر نرم افزارهای سازمانی مانند Oracle و SAP ERP ادغام می شود. این بسته های نرم افزاری در مجموع یک مدیریت جامع نمونه کارها پروژه شرکت (EPPM) را تشکیل می دهند.

برای اطلاع از تصمیمات مدیریت نمونه کارها ، تعیین منابع صحیح و اطمینان از اینکه تک تک تیم های پروژه از مهارت های مناسب برای تکمیل هر پروژه خاصی برخوردار هستند ، این نرم افزار تمام اطلاعات شرکت را از زمان به پایان و در زمان واقعی فراهم می کند.

این نرم افزار برای هر پروژه در هر صنعت مفید است. Primavera ابزاری در حال تغییر و رو به رشد است که به شما امکان می دهد کنترل ، نظارت و بینشی بی نظیر به برنامه ریزان ، کارفرمایان ، ذینفعان و هر کسی که در یک پروژه خاص درگیر است، داشته باشید.

مزایای استفاده از نرم افزار Primavera

  • منابع گسترده
  • تجربه کاربری مناسب
  • پیش بینی فعالیت های پروژه
  • مدیزیت و پیگیری پروژه ها
  • بهبود ارتباطات اعضا و پیشرفت همکاری اعضا
  • افزایش مسئولیت پذیری کارمندان با برنامه ریزی برای آن ها
  • تبدیل پروژه های پیچیده به ساده

نرم افزارهای کنترل و نظارت کارمندان

یک شرکت استارت آپی باید بتواند از لحظه به لحظه وقت خود برای رشد استفاده کند. در این بین زمانی برای وقت تلف کردن نیست و سهل انگاری در این کار شرایط را سخت می‌کند. این نرم افزار به مدیران این امکان را می‌دهد که از راه دور بر کار کارمندان خود نظارت داشته باشند. این نرم افزار کارهای مختلفی مانند حضور و غیاب کارمندان، نظارت بر کار مفید آن‌ها و … را انجام می‌دهد.

جهت خرید نرم افزار واسط سامانه مودیان با کارشناسان پویا سافت تماس بگیرید.

مجموعه آفیس یکی از نرم افزارهای ساده اما مهم

بدون شک یکی از مهم ترین و پر کاربرد ترین نرم افزارها یک شرکت مجموعه آفیس است. اگر بخواهید کار حسابداری انجام دهید، به نرم افزار اکسل نیاز دارید. اگر بخواهید نامه ای برای یک سازمان بنویسید به نرم افزار ورد نیاز دارید.اگر بخواهید که پروژه خود را که مدت‌هاست روی آن کار کرده اید، به مدیر خود ارائه دهید به نرم افزار پاورپوینت نیاز خواهید داشت. بنابراین داشتن این نرم افزارها مهم و کاربردی است و امروزه یکی از مواردی که در استخدام افراد لحاظ می‌شود، تسلط به همین مجوعه آفیس است.


نتیجه گیری

امروزه و با پیشرفت تکنولوژی شاهد به وجود آمدن انواع شرکت های استارت آپی هستیم. اما اگر به خوبی توجه کنیم، همه این شرکت‌ها به موفقیت نمی‌رسند. در واقع هر روزه شاهد ورشکستگی تعدادی از این شرکت‌ها هستیم. لازم به توضیح نیست که مدیریت برای موفقیت یک شرکت نقش کلیدی را ایفا می‌کند و ما در اینجا در مورد شرکت هایی صحبت می‌کنیم که در اوایل کار به اندازه ای رشد نکرده اند که بتواند روی پای خود بایستند.

شرکت های استارت آپی نیاز به نیرو های حمایتی دارد که بتواند خدمات خود را به خوبی ارائه بدهد و همچنین بتواند بر رقبای احتمالی خود نیز پیروز شود.در این مقاله به معرفی مهم ترین نرم افزارهای مورد نیاز در مدیریت شرکت های استارت آپی پرداختیم و یقین داشته باشید که استفاده درست از هر کدام از این نرم افزارها، احتمال موفقیت شما را بیشتر می‌کند و می توانید امید بیشتری برای توسعه کسب و کار خود داشته باشید.

سوالات متداول

نرم افزار Microsoft Project، نرم افزار primavera، نرم افزار Trello

زمان، هزینه، کیفیت

یکی از مباحث مهم در مدیریت مالی نگهداری سيستم صورت های مالی بوده و استفاده از آن‌ها در واقع ضروری است.


نرم افزار های کاربردی

برای اينكه لزوم استفاده از نرم افزار واسط سامانه مودیان را بهتر درک كنيم چنين آغاز می كنيم كه، همانگونه كه می دانيد از ابتدای سال 1402 كليه موديان مالياتی يا بهتر بگوئيم تمامی پايانه های فروشگاهی ملزم به ارائه و ارسال فاکتور های خود به صورت  الكترونيكی در سامانه ی موديان كه توسط وزارت امور اقتصادی و دارائی توسعه يافته است، شده اند و می بایست به جای این که فروش خود را به صورت فصلی در سامانه معاملات فصلی درج نمایند، اقدام به ثبت فاکتور فروش در سامانه مودیان کنند اظهار فروش ثبت شده در سامانه و درج فاکتور در نرم افزار موجب ايجاد چالش های متعددی برای موديان مالياتی شده است. چالش های اتصال به سامانه مودیان و استفاده از نرم افزار سامانه مودیان روش های ارسال صورتحساب به سامانه مودیان ارسال صورتحساب های الکترونیکی مستقیم به سامانه ی موديان مالياتی از 3 طريق صورت می گيرد. بسياری از شركت های توليد كننده ی نرم افزار موجود در بازار هنوز موفق نشده اند كه نرم افزارهای خود را جهت بارگذاری صورت حساب های الكترونيكی به روز رسانی كنند و يا هنوز برخی از موديان اقدام به تهيه نرم افزار حسابداری و فروش جهت ثبت فاکتور در سامانه مودیان نكرده […]
نرم افزار خرید و تدارکات امکان مدیریت کلیه فرایندهای خرید، از مرحله درخواست تا خرید و تحویل به انبار را فراهم می سازد. مدیریت دستور خرید و چگونگی استعلام های خرید از وظایف مهم این نرم افزار می باشد.
نرم افزار انبار تعدادی امکان طبقه بندی پویا بابت مواد اولیه، کالاهای نیمه ساخته و محصول و سایر کالاهای موجود در انبار را متناسب با کسب و کار فراهم می سازد. همچنین ورود و خروج کالاها به سادگی و هماهنگ با فرآیندهای مرتبط و جاری در سازمان قابل مدیریت می باشد.

مقالات مرتبط

دیدگاه‌ها
دیدگاهتان را بنویسید
نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد.

تماشا
معرفی
تماس
تماس
دمو
دمو