close
ارتباط با ما
اطلاعات تماس اطلاعات تماس
  • پشتیبانی
  • ٨٨٥٣٢٩٧٩-٠٢١
  • ٨٨٥٣٢٩٨٠-٠٢١
  • ٨٨٥٣٢٩٨١-٠٢١
  • ٨٨٥٣٢٩٨٢-٠٢١
ایمیل منتظر نظرات و پيشنهادات ارزشمند شما هستيم
close

درخواست جلسه نمایش نرم افزارها

لطفا برای در خواست جلسه نمایش نرم افزارهای طرح اندیشان پویا اطلاعات فرم زیر را تكمیل كنید تا در اسرع وقت جهت هماهنگی های بعدی با شما تماس گرفته شود.

راس گیری چک چیست و چگونه انجام می‌شود؟

راس گیری چک چیست و چگونه انجام می‌شود؟

راس گیری چک

تمامی شرکت‌هایی که دارای معاملات تجاری بالا هستند با راس گیری چک آشنایی کامل دارند. در این مقاله سعی داریم تا شما را با این مفهوم آشنا کنیم تا بتوانید در صورت نیاز از آن استفاده نمایید. راس گیری چک برای یکسان‌سازی سررسید چک استفاده می‌شود و در شرکت‌هایی که دارای حسابداری قوی هستند از این روش برای سررسید چک‌های خود استفاده می‌کنند.

راس گیری چک چیست؟

شرکت‌های تجاری که دارای معاملات تجاری بالا با استفاده از چک هستند از راس گیری چک استفاده می‌کنند. راس گیری چک ابزاری برای یکسان سازی سررسید چک است. در راس گیری چک عملیاتی برای محاسبه تاریخ، چگونگی میانگین، وصول چک‌ها استفاده می‌شود.

راس گیری یعنی میانگین زمانی برای سررسید همه چک‌ها، هنگامی که در معاملات تجاری افراد چندین چک صادر می‌کنند در معاملات تجاری باید از این روش برای پرداخت و یا یکسان سازی بصورت چک استفاده شود. به عبارت ساده‌تر راس گیری یعنی پیدا کردن سررسید واقعی چندین چک در تاریخ‌های زمانی متفاوت.

راس گیری چک

محاسبه تاریخ پایه یا مبنا

برای آنکه بتوانید محاسبه راس گیری را به درستی انجام دهید باید تاریخ پایه و یا تاریخ مبنا را بدانید. مفهوم تاریخ پایه و مبنا بدین شرح است که تاریخ سررسید اولین چک باید در نظر گرفته شود. مثلاً اگر تاریخ چک روز اول ماه باشد باید برای تمام چک‌های صادر شده در طول دوره بازپرداخت، تاریخ اولین چک در نظر گرفته شود و باید در سررسیدهای مختلف برای راس گیری در نظر گرفته شود.

به طور مثال اگر چک دوم در تاریخ بیستم صادر شده باشد باید زمان فاصله چک را از اولین چک ۲۰ روزه محاسبه کنید و برای دیگر چک‌ها نیز باید تاریخ اول و یا مبنا را برای راس گیری در نظر بگیرید تا محاسبات شما درست و اصولی باشد.

نرم افزار سامانه واسط مالیاتی چه ویژگی هایی دارد؟

نحوه محاسبه

برای آنکه محاسبه و راس گیری به درستی انجام شود باید از کارشناسان حسابداری کمک بگیرید. این کارشناسان به درستی نحوه محاسبه را به شما آموزش خواهند داد. ما در این مقاله به صورت ساده راس گیری چک را برای شما توضیح می‌دهیم. افرادی که می‌خواهند از چندین چک برای خرید لوازم استفاده می‌کنند به شرکت‌ها چندین چک در فواصل زمانی معین با مبلغ‌های متفاوت صادر می‌کنند.

شرکت‌های تجاری پس از دریافت چک‌ها اقدام به ثبت کردن چک می‌کنند تا بتوانند زمان راس گیری چک را به دست آورند. برای به دست آوردن زمان راس گیری ابتدا لازم است فاصله زمانی نقد شدن چک را در مبلغ چک ضرب کنید سپس مبالغ به دست آمده را با یکدیگر جمع کرده و بر مبلغ بدهی تقسیم کنید عدد به دست آمده زمان راس گیری را نشان می‌دهد.

نحوه محاسبه راس گیری چک

جدول راس گیری چک

برای شرکت‌هایی که مراودات تجاری بالایی دارند بهتر است که از جدول راس گیری استفاده کنند. جدول راس گیری یکی از ابزارهای مناسب برای راس گیری چک‌ها به شمار می‌رود. در این روش حسابداران می‌توانند برای تمامی مشتری‌های خود جدول راس گیری چک را تهیه نمایند. در این جدول، تعداد چک‌ها، زمان سررسید چک‌ها و مبلغ به طور معین مشخص شده است و افراد با توجه به نظمی که در جدول وجود دارد می‌توانند زمان راس گیری چک‌ها را برای هر مشتری جداگانه به دست آورند.

معرفی نرم افزار: نرم افزار دريافت و پرداخت

محاسبه اصل پول از راس گیری

در برخی موارد ممکن است که فرد بخواهد تمامی چک‌های خود را یکجا تسویه کرده و دیگر سود و بهره بابت چک‌های خود به فروشنده نپردازد. در این صورت شرکت‌های تجاری تمامی مبالغ چک‌ها را با یکدیگر جمع کرده و سپس از مبلغ سود و یا درآمد کم می‌کنند در این صورت افراد می‌توانند مبلغ را به صورت کمتری پرداخت کنند. برای به دست آوردن تاریخ دقیق پرداخت و یا وصول چک‌ها باید از راس گیری چک استفاده کنند.

کاربرد راس گیری چک

همانگونه که متوجه شدید راس گیری کار بسیار ساده‌ای است که توسط افراد حسابدار در شرکت‌های تجاری انجام می‌شود. افراد هنگامی از عملیات راس گیری چک استفاده می‌کنند که بخواهند سررسید چک‌های خود را به دست آورند. در زیر به موارد کاربرد راس گیری چک اشاره می‌کنیم:

  • یکی از کاربردهای زیاد راس گیری چک برای افرادی است که نیاز دارند چندین چک برای خرید کالا بپردازند و می‌خواهند که به جای صادر کردن چندین چک، در انتهای زمان تسویه یک چک صادر نمایند در این صورت از عملیات راس گیری استفاده می‌شود.
  • افرادی که می‌خواهند حساب‌های مدت دار خود را تسویه کنند هم از عملیات راس گیری استفاده می‌کنند.
  • برای پرداخت سود کمتر از عملیات راس گیری استفاده می‌شود.
  • افرادی که چک‌های دریافتی را می‌خواهند قبل از مقرر به پول تبدیل کنند.
کاربرد راس گیری چک

نرم افزارهای مناسب راس گیری چک

شرکت‌های تجاری بسیار بزرگ که دارای معاملات تجاری با انواع چک‌ها هستند به صورت دستی نمی‌توانند عملیات راس گیری را انجام دهند به همین علت شرکت‌ها موظف هستند که از حسابداران خود کمک بگیرند و با استفاده از نرم افزارهای مناسب و به روز این عملیات را در مدت زمان کوتاه‌تری انجام دهند. برای آنکه بتوانید بهترین نرم افزارها را از منابع معتبر خریداری کنید بهتر است با سایت فروشگاهی پویا سافت ارتباط بگیرید و بهترین نرم افزار راس گیری چک را بخواهید.

معرفی نرم افزار: سیستم قیمت گذاری انبار

نتیجه گیری

همانگونه که متوجه شدید راس گیری چک زمانی اتفاق می‌افتد که افراد بخواهند زمان دقیق چندین چک را برای تسویه بدانند. این کار توسط افراد و به صورت نرم افزاری انجام پذیر است. راس گیری شامل قوانینی است که به آنها اشاره کردیم. از اینکه تا پایان این مقاله با ما همراه بودید از شما متشکریم. منتظر انتقادات، نظرات و پیشنهادات شما بزرگواران هستیم.

نرم افزار های کاربردی

نرم افزار انبار تعدادی امکان طبقه بندی پویا بابت مواد اولیه، کالاهای نیمه ساخته و محصول و سایر کالاهای موجود در انبار را متناسب با کسب و کار فراهم می سازد. همچنین ورود و خروج کالاها به سادگی و هماهنگ با فرآیندهای مرتبط و جاری در سازمان قابل مدیریت می باشد.
نرم افزار حسابداری انبار امکان ارزش گذاری کالاهای موجود در انبار را بر استاندارد های تعریف شده فراهم می سازد. قیمت گذاری کالاها در انبارها به تفکیک عوامل هزینه از ویژگی های خاص این نرم افزار می باشد.

دیدگاه‌ها
دیدگاهتان را بنویسید
نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد.

تماشا
معرفی
تماس
تماس
دمو
دمو