close
ارتباط با ما
اطلاعات تماس اطلاعات تماس
  • پشتیبانی
  • ٨٨٥٣٢٩٧٩-٠٢١
  • ٨٨٥٣٢٩٨٠-٠٢١
  • ٨٨٥٣٢٩٨١-٠٢١
  • ٨٨٥٣٢٩٨٢-٠٢١
ایمیل منتظر نظرات و پيشنهادات ارزشمند شما هستيم
close

درخواست جلسه نمایش نرم افزارها

لطفا برای در خواست جلسه نمایش نرم افزارهای طرح اندیشان پویا اطلاعات فرم زیر را تكمیل كنید تا در اسرع وقت جهت هماهنگی های بعدی با شما تماس گرفته شود.

حسابداری و پیش بینی سود و زیان شرکت ‌ها

حسابداری و پیش بینی سود و زیان شرکت ‌ها

پیش بینی سود و زیان شرکت

آنچه در این مقاله خواهید خواند:

اکثر شرکت‌ها و سازمان‌های بزرگ برای اداره‌ی امور، فردی را به عنوان حسابدار به کار می‌گیرند. هدف از استخدام چنین فردی را می‌توان اینگونه بیان کرد که بسیاری از امور شرکت‌ها مانند ارائه و تامین اطلاعات مالی توسط چنین فردی انجام می‌شود؛ همچنین پیش بینی سود و زیان شرکت و سازمان نیز یکی از موضوعات مهم دیگر محسوب می‌شود که این بخش نیز بر عهده‌ی بخش حسابداری یک شرکت و سازمان قرار گرفته دارد.

در واقع می‌توان گفت که حسابدار اطلاعات گوناگونی در رابطه با موضوعات متفاوت، مانند جریان‌های مالی و درآمدها و میزان سود و زیان یک شرکت یا سازمان را بررسی و دسته بندی می‌کند و سپس آن‌ها را در اختیار مدیران شرکت قرار می‌دهد تا آن‌ها نیز از وضعیت شرکت مطلع شوند و اقداماتی که باید انجام دهند را مدیریت کنند و برای آینده‌ی شرکت برنامه مناسبی را تدارک ببینند. در این مقاله به بررسی پیش بینی سود و زیان شرکت با حسابداری اصولی می پردازیم.


آشنایی با حسابداری مالی و مدیریتی

توجه داشته باشید که در شرکت‌ها، حسابداری بر اساس نوع داده و اطلاعاتی که فرد جمع آوری می‌کند، به دو دسته‌ی حسابداری مالی و حسابداری مدیریتی تقسیم می‌شود. در حسابداری مالی، وضعیت شرکت در رابطه با چگونگی عملکرد مالی بررسی می‌شود و در حسابداری مدیریتی، گزارشی درباره‌ی موضوعاتی چون عوامل موثر در بهبود اداره و کسب و کار آن شرکت فراهم و در اختیار فرد مربوطه قرار می‌گیرد. حسابدار با بررسی بخش‌های مالی یک شرکت و سازمان، می‌تواند میزان سود و زیان را بررسی کنند. بررسی چنین موضوعی از اهمیت بالایی برخوردار خواهد بود چرا که می‌تواند به صورت مستقیم بر عملکرد یک شرکت و موسسه تاثیر بگذارد.

معرفی نرم افزار: نرم افزار مدیریت انبارداری

پیش بینی سود و زیان شرکت با حسابداری دقیق

گزارش های حسابداری

مهمترین وظیفه‌ای که بخش حسابداری یک شرکت باید انجام دهد، تهیه گزارش‌های گوناگون از موضوعات متفاوت است. این موضوعات را می‌توان میزان زمان گذشته شده از حساب‌های دریافتی، میزان فروش و کسب درآمدی که شرکت در یک ماه داشته، میزان بودجه‌ای که شرکت در اختیار دارد و وضعیت حساب‌هایی که باید پرداخت شود، در نظر گرفت.

تمامی مواردی که نام برده شد، به یک گزارش کامل و دقیق نیاز دارند که این وظیفه بر عهده‌ی حسابدار شرکت است. این گزارش‌ها باید به طور کامل و دقیق تهیه شوند، چرا که کوچکترین مشکلی در آن‌ها می‌تواند آینده‌ی شرکت را تحت تاثیر قرار دهد؛ همچنین اگر دقت کافی در این گزارش‌ها به کار برده شود، پیش بینی میزان سود و زیان و تمام مسائل مالی دیگر به درستی انجام خواهند شد. حسابدار می‌تواند با گزارش دقیق و کاملی که آماده می‌کند، نقش اصلی موفقیت و بهبود شرایط شرکت را به خود اختصاص دهد.


هدف از محاسبه ی سود و زیان یک شرکت چیست؟

  • ارزیابی عملکرد کارکنان و مدیریت
  • کمک به پیش بینی سود و جریان های نقدی در آینده
  • کمک به ارزیابی شرکت
  • کمک به مقایسهه کردن شرکت با سایر سازمان ها

دلیل اهمیت داده‌های حسابداری چیست؟

شاید برای شما این سوال مطرح شود که داده های حسابداری که شامل مواردی چون میزان دقیق دارایی، میزان بدهی‌ها، میزان سود و زیان، وضعیت روزانه شرکت و سازمان و … می‌شوند، از چه لحاظ اهمیت دارند؟ چرا حسابدار باید به صورت دوره‌ای این موارد را بررسی کنند؟

باید گفت که حسابدار با بررسی این مسائل به وضعیت شرکت پی می‌برد و می‌تواند موارد گوناگون را پیش بینی کند. برای مثال اگر حسابدار میزان درآمدی که یک شرکت به صورت ماهانه کسب می‌کند را برای چند ماه متوالی مورد بررسی قرار دهد، متوجه می‌شود که با توجه به نرخ‌ها شرکت در حال سودآوری یا زیان‌آوری است. توجه داشته باشید که شما می‌توانید از نرم افزار و ابزارهای گوناگون مخصوص به حسابداری استفاده کنید و داده‌هایی که در اختیارتان قرار دارد را به صورت دقیق‌تر بررسی کنید. درنتیجه‌ی استفاده از نرم افزار حسابداری مالیاتی ، امکان پیش بینی میزان سود و زیان با دقت بیشتر امکان‌پذیر خواهد شد.

مدیران و سرمایه‌گذاران یک شرکت، آمار وضعیت شرکت خود را از بخش حسابداری دریافت می‌کنند و با توجه به نتیجه‌ی آن‌ها، تصمیمات لازم را اخذ می‌کنند. برای مثال شرایطی را تصور کنید که برای یک شرکت، دو پیشنهاد پروژه وجود دارد که هر یک از آن‌ها به بودجه‌ی متفاوتی نیاز دارد. در چنین شرایطی حسابدار شرکت باید با توجه به گزارش‌هایی که آماده کرده و پیش‌بینی‌هایی که در رابطه با بودجه شرکت انجام داده است، اعلام کند که گرفتن کدام پروژه امکان‌پذیر خواهد بود.

لازم است بدانید که اگر انتخاب نادرستی انجام دهید، باعث ضرر شرکت می‌شوید؛ برای مثال شما پروژه‌ای را انتخاب می‌کنید که به بودجه‌ی بیشتر نیاز دارد و به مدیر شرکت این اطمینان را می‌دهید که شرکت توان پرداخت هزینه‌های مربوط به این پروژه را دارد، در حالی که چنین چیزی امکان پذیر نخواهد بود، چرا که شما در پیش بینی میزان سود و زیان، اشتباه کرده اید. اگر چنین خطاهایی از شما در چنین مسائلی سر بزند، ضرر و زیان بسیاری را به بار خواهید آورد، بنابراین بهتر است پیش از نظر دادن و به صورت دوره‌ای گزارش‌های مربوطه را آماده کنید.

توجه داشته باشید که حتما از درست بودن آمارها مطمئن شوید و اگر با کوچکترین مشکلی روبرو شدید، از آن چشم پوشی نکنید، در موضوع حسابداری کوچکترین مسائل می‌توانند در میزان سود و زیان تاثیر داشته باشند.

معرفی نرم افزار: نرم افزار مدیریت تولید

حسابداری و اصولی و پیش بینی سود و زیان شرکت

آیا داشتن حسابدار برای کسب و کارها یک امر واجب است؟

شاید پیش خودتان فکر کنید که کسب و کار خود در یک شرکت و سازمان را بدون استخدام یک حسابدار به پیش ببرید؛ اما باید گفت چنین چیزی ممکن نخواهد بود و اگر شما برای شرکت خود بخش حسابداری در نظر نگیرید، با مشکلات گوناگونی مواجه خواهید شد. لازم به ذکر است که داشتن حسابدار مجرب و دقیق، می‌تواند کسب و کار شما را در مسیر پیشرفت هدایت کند؛ البته امکان دارد عکس این قضیه نیز اتفاق بیفتد.

بیشتر صاحبان کسب و کار می‌دانند که اگر از یک حسابدار ماهر استفاده نکنند، چه خطراتی امکان دارد برای آن‌ها رخ بدهد، زیرا در چنین شرایطی آن‌ها از آمار دقیق و شفاف شرکت خود بی‌خبر هستند، در نتیجه از میزان سود و زیان شرکت در دوره‌های متفاوت نیز بی‌خبر خواهند بود و امکان انجام بسیاری از فعالیت‌ها از آن‌ها سلب خواهد شد. تمامی این مسائل می‌تواند باعث شکست کسب و کار شما شود، از همین جهت توصیه می‌کنیم که اگر تصمیم دارید کسب و کاری برای خود راه اندازی کنید، از یک حسابدار حرفه‌ای استفاده کنید تا از اوضاع شرکت و موسسه خود اطلاعات کافی داشته باشید.

سوالات متداول

تهیه گزارش‌های گوناگون از موضوعات متفاوت است. این موضوعات را می‌توان میزان زمان گذشته شده از حساب‌های دریافتی، میزان فروش و کسب درآمدی که شرکت در یک ماه داشته، میزان بودجه‌ای که شرکت در اختیار دارد و وضعیت حساب‌هایی که باید پرداخت شود، در نظر گرفت.

در چنین شرایطی آن‌ها از آمار دقیق و شفاف شرکت خود بی‌خبر هستند، در نتیجه از میزان سود و زیان شرکت در دوره‌های متفاوت نیز بی‌خبر خواهند بود و امکان انجام بسیاری از فعالیت‌ها از آن‌ها سلب خواهد شد.


برچسب ها :

نرم افزار های کاربردی

نرم افزار حسابداری انبار امکان ارزش گذاری کالاهای موجود در انبار را بر استاندارد های تعریف شده فراهم می سازد. قیمت گذاری کالاها در انبارها به تفکیک عوامل هزینه از ویژگی های خاص این نرم افزار می باشد.
نرم افزار حسابداری فروش امکان مدیریت کلیه فرایندهای فروش، قیمت گذاری فروش کالاها به تفکیک گروه های مختلف مشتریان را فراهم می سازد. همچنین سیاست گذاری چگونگی مدیریت شعب در این نرم افزار انجام می شود.

مقالات مرتبط

دیدگاه‌ها
دیدگاهتان را بنویسید
نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد.

تماشا
معرفی
تماس
تماس
دمو
دمو