close
ارتباط با ما
اطلاعات تماس اطلاعات تماس
  • پشتیبانی
  • ٨٨٥٣٢٩٧٩-٠٢١
  • ٨٨٥٣٢٩٨٠-٠٢١
  • ٨٨٥٣٢٩٨١-٠٢١
  • ٨٨٥٣٢٩٨٢-٠٢١
ایمیل منتظر نظرات و پيشنهادات ارزشمند شما هستيم
close

درخواست جلسه نمایش نرم افزارها

لطفا برای در خواست جلسه نمایش نرم افزارهای طرح اندیشان پویا اطلاعات فرم زیر را تكمیل كنید تا در اسرع وقت جهت هماهنگی های بعدی با شما تماس گرفته شود.

مدیریت هزینه در صنعت پیمانکاری چگونه است؟

مدیریت هزینه در صنعت پیمانکاری چگونه است؟

مدیریت هزینه در صنعت پیمانکاری

بدون شک یکی از مهم‌ترین نیازهایی که برای هر سازمان و شرکتی مطرح می‌شود، مدیریت هزینه است. تحقیقات نشان دهنده آن است که یکی از اصلی‌ترین علل شکست بسیاری از کسب و کارها در حال حاضر، ناتوانی در مدیریت هزینه‌هاست. به همین سبب است که این روزها مقوله مدیریت هزینه در صنعت پیمانکاری بیش از هر زمان دیگری اهمیت پیدا کرده است. در حال حاضر بسیاری از این شرکت‌ها، به دنبال یافتن بهترین روش برای مدیریت هزینه‌های خویش می‌باشند. با ما همراه باشید تا اطلاعاتی را در این زمینه در اختیار شما عزیزان قرار دهیم.

چرا مدیریت هزینه در صنعت پیمانکاری مهم است؟

با وجود این که این روزها اقتصاد کشورمان شرایط بحرانی را سپری می‌کند، اما هنوز هم شرکت‌های پیمانکاری بسیار زیادی هستند که با قدرت و توان بالا به فعالیت ادامه داده و هر روز بر قدرت و اعتبار آن‌ها افزوده می‌گردد. در حالی که برخی دیگر از این شرکت‌ها، با شکست‌های سنگینی در مسیر خود روبرو شده و شرایط اقتصادی نابسامان را دلیل اصلی این موضوع می‌دانند.

در صورتی که بررسی‌ها نشان دهنده آن است که یکی از مهم‌ترین عوامل در شکست نیمی از این شرکت‌ها، عدم مدیریت هزینه در صنعت پیمانکاری است. بنابراین تمامی سازمان‌ها و شرکت‌های پیمانکاری نیاز به مدیریت هزینه‌های خویش دارند. این امر شامل نظارت کامل و دقیق بر روی ورودی‌ها و خروجی‌های مالی، پیش‌بینی نقدینگی در آینده و کنترل دائمی بودجه است.

برخی از مدیران این شرکت‌ها فکر می‌کنند با بهره‌گیری از یک سیستم حسابداری ساده، می‌توان تمامی ابعاد این موضوع را تحت کنترل درآورد. در صورتی که مدیریت هزینه‌ها مقوله بسیار گسترده‌ای است که سیستم حسابداری از پس تحلیل و کنترل تمامی قسمت‌های آن بر نمی‌آید و در چنین شرایطی است که مدیریت هزینه بیش از هر زمان دیگری اهمیت پیدا خواهد کرد.

معرفی نرم افزار: نرم افزار مدیریت تولید

مدیریت هزینه در صنعت پیمانکاری

مهم‌ترین مراحل مدیریت هزینه در صنعت پیمانکاری

به طور کلی مدیریت هزینه شامل 4 مرحله است که در این قسمت به صورت مختصر به آن‌ها اشاره می‌کنیم:

برنامه‌ریزی منابع

بدون شک در ابتدای هر پروژه، منابعی به آن اختصاص داده می‌شود. موفقیت یک پروژه پیمانکاری، به محاسبه هزینه‌ها و برنامه‌ریزی برای استفاده از آن‌ها بستگی فراوانی دارد. معمولاً در این مرحله منابع مورد نیاز برای هر کدام از بخش‌های پروژه، از همدیگر تفکیک داده می‌شوند.

برآورد هزینه

این مرحله به معنای استفاده از روش‌های تخمین هزینه کل پروژه در ابتدای کار است. در چنین شرایطی از نظر کارشناسان معتبر در این زمینه استفاده شده و تمامی هزینه‌های پروژه از ابتدا تا انتهای آن تعیین می‌شود.

مرحله بودجه بندی

پس از آن به صورت تقریبی، هزینه‌های پروژه پیمانکاری را تعیین نمودند، در نهایت بودجه لازم به آن اختصاص داده شده و ساخت پروژه کلید می‌خورد.

کنترل هزینه‌ها

در این مرحله باید نظارت کامل و دقیقی بر فرآیند اجرای پروژه‌ها صورت گیرد و در صورت لزوم، تغییراتی در بودجه بندی و برنامه ریزی برای منابع انجام شود.

چرا هزینه‌ها در صنعت پیمانکاری تغییر می‌کنند؟

معمولاً برای شروع هر پروژه پیمانکاری، هزینه‌ها تخمین زده می‌شوند، سپس بودجه‌ای برای آن‌ها اختصاص داده شده و پروژه کلید می‌خورد. اما ممکن است موانع بسیار زیادی در هنگام اجرای پروژه به وجود آمده و هزینه‌های آن را تحت تاثیر قرار دهند. اما مدیریت صحیح هزینه‌ها به مدیران کمک می‌کند تا نقاط احتمالی شکست را بررسی کرده و آن را به خوبی کنترل کنند.

یکی از مهم‌ترین پارامترهایی که باعث ایجاد تغییر در هزینه‌های پیمانکاری می‌گردد، تغییر قیمت‌ها به صورت روزانه و لحظه‌ای است. برای جلوگیری از بروز این مشکل، باید همواره قیمت محصولات مورد نیاز پروژه را از بازار استعلام نمود. همچنین برای هر پروژه یک ریسک نیز وجود دارد که به عنوان یکی از بزرگ‌ترین مواردی به شمار می‌رود که بر روی هزینه‌ها متاثر است. این ریسک‌ها نیز همواره باید پیش بینی شده و در صورت نیاز آن‌ها را برطرف نمود.

معرفی نرم افزار: نرم افزار اتوماسیون اداری

علاوه بر این گاهی در اجرای یک پروژه نقص‌هایی وجود دارد؛ در چنین شرایطی کارفرما با دقت پروژه را بررسی نموده و مشاهده هر گونه نقصی، تاثیر مستقیم بر مدیریت هزینه‌ها خواهد داشت. یک مدیر آگاه و تیم قدرتمند اجرای پروژه، اگر به خوبی از مراحل و روش‌های مدیریت هزینه در پیمانکاری مطلع باشند، حتی در صورت وجود نقص در پروژه با کمبود هزینه مواجه نمی‌شوند، زیرا از قبل آن را برنامه‌ریزی نموده و برای آن آماده بودند.

دلیل تغییر مدیریت هزینه در صنعت پیمانکاری

روش‌های مدیریت هزینه در صنعت پیمانکاری

برنامه مدیریت هزینه، در واقع یک سند معتبر است که بر مبنای آن می‌توان هزینه‌ها را به بهترین شکل ممکن مدیریت و کنترل نموده و باعث اجرای صحیح و به سرانجام رسیدن پروژه پیمانکاری شد. در این فرایند باید یک فرد یا گروهی از افراد آگاه، مسئولیت مدیریت هزینه را بر عهده گرفته و در تمامی مراحل اجرای پروژه، هزینه‌ها را کنترل و ارزیابی نمایند.

معرفی نرم افزار: نرم افزار مدیریت منابع مالی

خوشبختانه تمامی سازمان‌ها و شرکت‌ها می‌توانند بر مبنای نیاز خود، روش‌هایی را برای مدیریت هزینه در صنعت پیمانکاری تعیین نمایند. اما یک برنامه کامل و استاندارد، شامل روش‌های منحصر به فرد خویش می‌باشد. متداول‌ترین روش‌های مدیریت هزینه در صنعت پیمانکاری، شامل موارد زیر می‌باشد:

  • برنامه جامع و کامل واریانس هزینه
  • رویکردهای مدیریت هزینه
  • جمع آوری داده‌ها و اطلاعات اصلی در زمینه برآورد هزینه‌ها
  • تعیین مبانی اولیه هزینه
  • کنترل بخش‌های مختلف هزینه و فرایند گزارش دهی
  • اجرای فرایند کنترل تغییر
  • بررسی بودجه پروژه و مصوبات آن
  • نظارت دقیق بر عملکرد تیم اجرای پروژه و کنترل هزینه‌ها تا پایان پروژه مورد نظر

سخن پایانی

مدیریت هزینه در صنعت پیمانکاری، یکی از بهترین شیوه‌هایی است که می‌توانید توسط آن عملکرد مالی و اقتصادی بسیاری از پروژه‌هایی که قصد اجرای آن را دارید و یا در حال اجرای آن هستید را کنترل کنید. در این شیوه هزینه‌های مورد انتظار را به صورت میانگین تعیین نموده و سپس آن را با هزینه‌های واقعی در هر کدام از مقاطع اجرای پروژه مقایسه می‌نمایند.

این موضوع یک چشم انداز اقتصادی کامل و شفاف برای مدیران پروژه‌ها به همراه آورده و درصد شکست و عدم موفقیت آن را کاهش می‌دهد. خوشبختانه این روزها مشاوران آگاه و مطلعی وجود دارند که با استفاده از نظرات آن‌ها پیرامون مدیریت هزینه‌ها، می‌توان چشم انداز بسیار خوبی برای پروژه‌ها در نظر گرفت و با اشراف کامل به تمامی ابعاد آن، به اجرای پروژه پرداخت.

نرم افزار های کاربردی

نرم افزار انبار تعدادی امکان طبقه بندی پویا بابت مواد اولیه، کالاهای نیمه ساخته و محصول و سایر کالاهای موجود در انبار را متناسب با کسب و کار فراهم می سازد. همچنین ورود و خروج کالاها به سادگی و هماهنگ با فرآیندهای مرتبط و جاری در سازمان قابل مدیریت می باشد.
نرم افزار حسابداری انبار امکان ارزش گذاری کالاهای موجود در انبار را بر استاندارد های تعریف شده فراهم می سازد. قیمت گذاری کالاها در انبارها به تفکیک عوامل هزینه از ویژگی های خاص این نرم افزار می باشد.

دیدگاه‌ها
دیدگاهتان را بنویسید
نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد.

تماشا
معرفی
تماس
تماس
دمو
دمو