close
ارتباط با ما
اطلاعات تماس اطلاعات تماس
  • پشتیبانی
  • ٨٨٥٣٢٩٧٩-٠٢١
  • ٨٨٥٣٢٩٨٠-٠٢١
  • ٨٨٥٣٢٩٨١-٠٢١
  • ٨٨٥٣٢٩٨٢-٠٢١
ایمیل منتظر نظرات و پيشنهادات ارزشمند شما هستيم
close

درخواست جلسه نمایش نرم افزارها

لطفا برای در خواست جلسه نمایش نرم افزارهای طرح اندیشان پویا اطلاعات فرم زیر را تكمیل كنید تا در اسرع وقت جهت هماهنگی های بعدی با شما تماس گرفته شود.

صفر تا صد کارپوشه مودیان و نحوه کار با آن!

صفر تا صد کارپوشه مودیان و نحوه کار با آن!

کارپوشه مودیان

از مزایای اینترنتی شدن بسیاری از فرایندهای خدماتی، مالی و اداری هر چه بگوییم کم است، اما در این میان و در عصر تکنولوژی، گاهی سرعت تغییر انجام برخی فرایندها به حدی زیاد است که بسیاری از اعضای جامعه فرصت تطبیق پذیری با آن را پیدا نمی کنند.

اگر شما هم از آن دست صاحبان کسب‌ و کاری هستید که مشمول پرداخت مالیات شده، اما با سیستم های مالیاتی آنلاین و سامانه ‌های اختصاص شده به آن میانه خوبی ندارید و نمی دانید که برای پرداخت مالیات و جلوگیری از جریمه‌ های مربوط به آن به صورت الکترونیک چه کار باید بکنید، این نوشته را نباید از دست دهید! در ادامه، ابتدا کمی از قوانین و اصطلاحات مالیاتی صحبت میکنیم، سپس سامانه واسط پویا و کارپوشه مودیان مالیاتی را بررسی کرده و نهایتا نکاتی کاربردی برای استفاده از آن عنوان خواهیم کرد.

آنچه در ادامه مقاله “کارپوشه مودیان” می خوانید:

مودیان مالیاتی چه کسانی هستند؟

مودیان مالیاتی اشخاص حقیقی یا حقوقی واجد شرایط پرداخت مالیات هستند. به هر کسی که موظف به پرداخت مالیات به دولت باشد، مودی مالیاتی میگوییم. مودی مالیاتی وظیفه دارد تا تمام فاکتورها و اسنادهای مربوطه به مبادلات مالی خود را در زمان اعلام شده تکمیل و تقدیم سازمان امور مالیاتی کند. نرم افزار سامانه مودیان بستری برای ارائه این اطلاعات مالی توسط قشر واجد شرایط پرداخت مالیات است. تمام مودیان مالیاتی باید در درگاه ملی خدمات الکترونیک مودیان عضو باشند و مالیات خود را به موقع بپردازند، اما سامانه مودیان چیست و چگونه باید در آن عضو شویم؟

مودیان مالیاتی چه کسانی هستند؟

سامانه مودیان چیست و چه خدماتی ارائه می کند؟

درگاه ملی خدمات الکترونیک مودیان، توسط سازمان امور مالیاتی طراحی شده تا علاوه بر تسهیل بررسی مالیات فعالان اقتصادی و پرداخت آن، نرخ فرار مالیاتی را با هوشمندسازی فرایند آن کاهش دهد. این سامانه پلی بین مردم و سازمان امور مالیاتی کشور است. هر کاربری که در سامانه مودیان ثبت نام کند، یک پنل کاربری خواهد داشت که به آن کارپوشه مالیاتی سامانه مودیان گفته می شود. تمام امور مربوط به پرونده مالیاتی مدویان مالیاتی در این کارپوشه انجام خواهد شد که در ادامه این نوشته، آن را بیشتر بررسی خواهیم کرد.

هدف از تاسیس سامانه مودیان مالیاتی چه بوده است؟

مهمترین هدف راه اندازی وبسایت مودیان و الکترونیکی شدن فرایند بارگذاری صورتحساب های الکترونیکی مالیاتی، جلوگیری هر چه بیشتر از فرارها و تقلبات مالیاتی، افزایش درامد عمومی کشور و کاهش وابستگی اقتصاد به درآمد حاصل از نفت است. همچنین با استفاده از کارپوشه مودیان، هزینه وصول این اسناد هم برای مودیان و هم برای دولت بسیار کمتر شده است. هر چه فرایند ارائه اسناد مالیاتی و پرداخت آن برای واجدین شرایط راحتتر باشد، آنها بیشتر تشویق به پرداخت به موقع مالیات و شفاف سازی صورتحساب های مالیاتی خود میشوند.

جهت خرید نرم افزار سامانه مودیان با کارشناسان پویا سافت تماس بگیرید.

کارپوشه مالیاتی مودیان چیست؟

کارپوشه درگاه ملی خدمات الکترونیک مودیان در واقع پنل کاربری اعضای این سامانه محسوب میشود. برای این که اطلاعات خود را در سازمان امور مالیاتی کشور ثبت کرده و صورتحساب های الکترونیک مالیاتی خود را بپردازید باید در این سامانه، کارپوشه داشته باشید. پس از عضویت در سامانه مودیان و وارد کردن اطلاعات لازم، به امکانات کارپوشه خود از جمله ثبت درخواست مالیاتی، بررسی پرداخت‌های پیشین، به صورتحساب های مالیاتی، اظهارنامه مالیاتی و تبادلات مالی خود دسترسی خواهید داشت.

فعال کردن پنل کاربری مودیان علاوه بر تمام اینها، امکان دریافت مالیات بر ارزش افزوده از مشتریان و مقدار آن را نیز برای شما ایجاد خواهد کرد. کار با کارپوشه سامانه مودیان و ثبت اسناد و فاکتورهای مالی در آن کاملا رایگان است.

کارپوشه مالیاتی مودیان چیست؟

کارپوشه مالیاتی مودیان چرا وجود دارد؟

برای این که بارگذاری اسناد و مدارک مالیاتی مودیان و همچنین پرداخت و اعتراض به مالیات محاسبه شده راحتتر انجام شده و تقلبات مالیاتی به صفر برسد، بخشی به نام کارپوشه در درگاه ملی خدمات الکترونیک مودیان طراحی شده که تمام اطلاعات شخص حقیقی یا حقوقی اعم از پرونده های مالیاتی و صورتحسابها در آن ثبت شده است.

صاحبان مشاغل از طریق این سامانه به طور مستقیم با سازمان امور مالیاتی در ارتباط هستند. استفاده از یک سیستم یکپارچه و دسترسی مستقیم مودیان مالی به سازمان امور مالیاتی از طریق کارپوشه مودیان، احتمال بروز خطا در محاسبه و پرداخت مالیات مودی را تا حد زیادی کاهش خواهد داد.

چه کسانی باید در سامانه مودیان عضو شوند؟

تمام اشخاص حقیقی و حقوقی صاحب شغل، شرکت ها و واحدهای صنفی و غیر صنفی باید در سامانه مودیان کارپوشه مالیاتی داشته باشند و فاکتورهای خرید و فروش یا نقل و انتقالات مالی خود را در این سامانه ثبت نمایند. در صورت عدم ارائه مدارک و صورتحساب های مشمول مالیات در این سامانه طی زمان معین، بی توجهی به پرداخت مالیات و غیر فعال شدن کارپوشه، از تمامی تبادلات مالی کاربر مودی ممناعت به عمل آمده و حساب های بانکی شخص حقیقی یا حقوقی مسدود میگردد.

چگونه از کارپوشه مودیان مالیاتی استفاده کنیم؟

برای استفاده از کارپوشه مودیان مالیاتی مودیان، باید ابتدا در این سامانه عضو شوید. برای این منظور وارد مرورگر خود شده و آدرس http://tp.tax.gov.ir را وارد کنید. درصورت عضویت قبلی از طریق بخش “ورود” و در صورت فراموشی رمز عبورتان، روی گزینه “فراموشی” کلیک کنید تا فرایند بازیابی رمز از طریق تلفن همراه شما انجام شود. اگر به تلفن همراهی که پیشتر با آن ثبت نام کرده اید دسترسی ندارید، از طریق گزینه “تغییر موبایل” اقدام کنید.

پس از تکمیل اطلاعات هویتی خود و ورود به کارپوشه خود در نرم افزار سامانه مودیان، میتوانید پرونده مالیاتی خود را انتخاب و آن را بررسی کنید. اگر نقصی در اطلاعات کارپوشه خود میبینید یا به محاسبه مالیات اعتراض دارید، میتوانید از دو طریق ابلاغیه رای هیات حل اختلاف مالیاتی و برگ ارزیابی برای ارسال اعتراض خود به مراجع مربوطه به صورت کاملا اینترنتی اقدام کنید.

چگونه از کارپوشه مالیاتی استفاده کنیم؟

چه تخلفات و جریمه هایی در سامانه مودیان تعریف شده است؟

  • عدم عضویت در نرم افزار سامانه مودیان و تشکیل کارپوشه مودیان: شخص متخلف موظف است تا ده درصد از جمع مبلغ فروش یا دو میلیون تومان بنا به صلاحدید سازمان امور مالیاتی به عنوان جریمه پرداخت کند.
  • عدم اعلام یا تطابق شماره حساب بانکی شخص: در صورتی که شخص حقیقی یا حقوقی، شماره حساب بانک مربوطه را اعلام نکرده یا عمدا شماره بانکی اشتباه را در سامانه ثبت کند، از تمام معافیت های مالیاتی محروم و موظف به پرداخت ده درصد از مجموع فروش یا دو میلیون تومان جریمه خواهد شد.
  • عدم صدور صورتحساب مالیاتی: در صورت اثبات چنین تخلفی، کاربر موظف به پرداخت ده درصد از جمع مبلغ فروش یا دو میلیون تومان جریمه (هر کدام که بیشتر بود) خواهد بود.

نکات مهم هنگام کار با کارپوشه مودیان

  • به دلایل امنیتی، امکان ویرایش صورتحساب های خرید و فروش در کارپوشه مالیاتی مودیان را نخواهید داشت. پیش از ثبت هر گونه اطلاعات از صحت آن مطمئن شوید.
  • اطلاعات مربوط به پنل کاربری خود در وبسایت مودیان را با هیچکس به اشتراک نگذارید.
  • بلافاصله پس از انجام معاملات و مبادلات مالی، اطلاعات آن را وارد پنل نکنید. صبر کنید تا از درستی تمام اطلاعات آن اطمینان حاصل کنید.
  • در حفظ کد یکتای شناسه مالیاتی خود که منحصرا به شما تعلق دارد، کوشا باشید.
  • احتمال محاسبه اشتباه عوارض مالیاتی شما کم است اما صفر نیست؛ پیش از پرداخت مالیات جزئیات آن را بررسی کنید.
  • هر مودی برای ثبت صورتحساب های خود در کارتابل، سقف مشخصی دارد که هر مقدار بیش از آن کاربر را غیر فعال میکند.
  • اگر از اتصال به اینترنت مطمئن هستید و سامانه قطع است، در روز کاری بعدی به آن مراجعه کنید.
  • برای دریافت شناسه یکتای مالیاتی باید ابتدا به سامانه www.gica.ir مراجعه کرده و گواهی امضای دیجیتال خود را دریافت نمایید.
  • غیر فعال شدن کارپوشه مودیان کاربر حقیقی یا حقوقی، تمام تراکنش های مربوط به شخص یا شرکت را مسدود خواهد کرد.
  • در صورتی که برای ارسال صورتحساب به سامانه مودیان و امور مالیاتی خود به کمک احتیاج دارید، می توانید با شرکت های معتمد معرفی شده در سامانه مودیان در ارتباط باشید.
  • دقت کنید که شماره تلفن وارد شده هنگام ثبت نام در نرم افزار سامانه مودیان باید به نام صاحب کد ملی باشد.
نکات مهم هنگام کار با کارپوشه مودیان

نکات مهم برای مودیان مالیاتی فروشگاهی

  • از ابتدای سال 1402، تمام افراد واجد شرایط باید صورتحساب های خود را در پنل کاربری سامانه مودیان وارد نمایند.
  • در صورت عدم ثبت نام اشخاص حقیقی یا حقوقی مشمول در سامانه مودیان تا مدت زمان اعلام شده، پروانه کسب یا مجوز شرکت باطل خواهد شد. (این مهلت طبق آخرین فراخوان تا دی ماه سال 1402 است)
  • اعلام تعطیلی شرکت در سامانه مودیان تا حداکثر ده روز پس از این تعطیلی، الزامی است.
  • تمام فعالان اقتصادی موظف هستند در اسرع وقت در سامانه مودیان تشکیل کارپوشه بدهند، حتی فعالان اقتصادی که از پرداخت مالیات معاف هستند.
خرید نرم افزار واسط مالیاتی با تضمین بهترین قیمت و امکانات

کارپوشه مودیان و سخن پایانی

پرداخت به موقع مالیات و شفافیت هر چه بیشتر تراکنش های مالی هر صاحب کسب و کاری، به نفع او و کل جامعه است. طی سالهای اخیر دولت با تمرکز بیشتر بر اخذ مالیات از واجدین شرایط و آسانتر کردن شرایط آن، سعی در ایجاد تعادل در اقتصاد تک بعدی ایران و بهبود وضعیت عمومی کشور داشته است.

در این نوشته تلاش کردیم تا پس از تعریف مودیان مالیاتی و سامانه مودیان به زبان ساده، کارپوشه مودیان و ضرورت کار با آن را بررسی کنیم. فراموش نکنید که به عنوان یک فعال اقتصادی، تنها تا دی ماه سال جاری (1402) برای ثبت نام به عنوان شخص حقیقی یا حقوقی در این درگاه فرصت دارید و پس از آن، مشمول جریمه های مالیاتی خواهید شد. در صورتی که سوال یا نظری در رابطه با این نوشته داشتید، خوشحال میشویم آن را با ما به اشتراک بگذارید!

نرم افزار های کاربردی

برای اينكه لزوم استفاده از نرم افزار واسط سامانه مودیان را بهتر درک كنيم چنين آغاز می كنيم كه، همانگونه كه می دانيد از ابتدای سال 1402 كليه موديان مالياتی يا بهتر بگوئيم تمامی پايانه های فروشگاهی ملزم به ارائه و ارسال فاکتور های خود به صورت  الكترونيكی در سامانه ی موديان كه توسط وزارت امور اقتصادی و دارائی توسعه يافته است، شده اند و می بایست به جای این که فروش خود را به صورت فصلی در سامانه معاملات فصلی درج نمایند، اقدام به ثبت فاکتور فروش در سامانه مودیان کنند اظهار فروش ثبت شده در سامانه و درج فاکتور در نرم افزار موجب ايجاد چالش های متعددی برای موديان مالياتی شده است. چالش های اتصال به سامانه مودیان و استفاده از نرم افزار سامانه مودیان روش های ارسال صورتحساب به سامانه مودیان ارسال صورتحساب های الکترونیکی مستقیم به سامانه ی موديان مالياتی از 3 طريق صورت می گيرد. بسياری از شركت های توليد كننده ی نرم افزار موجود در بازار هنوز موفق نشده اند كه نرم افزارهای خود را جهت بارگذاری صورت حساب های الكترونيكی به روز رسانی كنند و يا هنوز برخی از موديان اقدام به تهيه نرم افزار حسابداری و فروش جهت ثبت فاکتور در سامانه مودیان نكرده […]
نرم افزار انبار تعدادی امکان طبقه بندی پویا بابت مواد اولیه، کالاهای نیمه ساخته و محصول و سایر کالاهای موجود در انبار را متناسب با کسب و کار فراهم می سازد. همچنین ورود و خروج کالاها به سادگی و هماهنگ با فرآیندهای مرتبط و جاری در سازمان قابل مدیریت می باشد.
نرم افزار حسابداری انبار امکان ارزش گذاری کالاهای موجود در انبار را بر استاندارد های تعریف شده فراهم می سازد. قیمت گذاری کالاها در انبارها به تفکیک عوامل هزینه از ویژگی های خاص این نرم افزار می باشد.
نرم افزار خرید و تدارکات امکان مدیریت کلیه فرایندهای خرید، از مرحله درخواست تا خرید و تحویل به انبار را فراهم می سازد. مدیریت دستور خرید و چگونگی استعلام های خرید از وظایف مهم این نرم افزار می باشد.
نرم افزار خزانه داری امکان مدیریت کلیه فرایندهای مرتبط با وجوه نقد سازمان را فراهم می سازد. تهیه گزارش های گردش وجوه نقد در بازه های زمانی مختلف تصمیم گیری های مدیریتی را ساده تر می سازد.

دیدگاه‌ها
دیدگاهتان را بنویسید
نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد.

تماشا
معرفی
تماس
تماس
دمو
دمو